Schilderwerken buitenschrijnwerk woning

Klussen kozijnen & deuren

Werkzaamheden:

Schilderen van alle buitenramen en deuren van halve losbouwwoning.

ramen:
2,2 x 1,5 1 stuk
1 x 1,5 1 stuk
1,3 x 1,5 5 stuks
1,3 x 1,5 3 stuks

het glaswerk in de ramen is onderverdeeld in kleine raampjes, met houten latjes. het lijken dus afzonderlijke raampjes, doch het is 1 groot dubbelglas dat doorloopt onder de latjes. de latjes zijn zowel buiten als binnen aanwezig.

de deuren:

2 x 1 ,1stuk (glas 0,8 x 1,15 met latjes)
2 x 1 ,1 stuk (volledig hout)
2 x 1 ,1 stuk (met raam 0,5 x 0,5 met latjes)

zowel de ramen alsook de deuren zijn nooit opgevoegd geweest tegen de gevel. dit vergemakkelijkt waarschijnlijk de klus. na het schilderen zal dit opgevoegd worden.

alles moet zowel van binnen als buiten geschilderd worden. nu hebben zit er beits op en heeft het een houtkleur. we willen een dekkende kleur eropzetten(grijs, of kaki, of…in een ralkleur)

toestand: langs binnen perfect glad, heeft nog eerste laag van toen ze nieuw waren . langs buiten, is iets meer schuurwerk nodig en waarschijnlijk diverse onderlagen? hier en daar komt het bloot hout zichtbaar.

om een idee te hebben van de woning:
de woning is goed zichtbaar in google earth, streetvieuw. het huisnummer is duidelijk zichtbaar.

graag uw prijs, met kwaliteitsverf. vermeld eveneens in de offerte welke verf u gebruikt, wanneer het u past, hoelang u er vermoedelijk aan zal werken.
pijs mag ofwel per uur (dan zorg ik voor producten, ofwel totaalprijs met producten door u geleverd.), ofwel totaalprijs voor werk alleen (dan zorg ik voor producten)

indien we tevreden zijn van prijs en kwaliteit ,kan na de werken nog bijkomende opdracht komen voor het schilderen van alle houtwerk binnen (eiken binnendeuren, en eiken keuken)

Postcode: 2360
Locatie: Oud-Turnhout, Antwerpen

Plaats een reactie

Klusbode

Voor elke klus een bedrijf! Kies uit duizenden bedrijven en vind de juiste vakman voor uw klus. Geheel kosteloos en vrijblijvend!

Bedrijven

Alle bedrijven

Contact

U kunt contact met ons opnemen per e-mail.

Gebruik hiervoor ons e-mailadres: info@klusbode.nl