Klussen voor de metselaar

Ook geen zin om te klussen? Of net even iets te weinig tijd om het "effe" te doen?
Voor iedereen die niet kan/wil klussen biedt Klusbode de mogelijkheid om eenvoudig de juiste klusser voor uw klus te vinden. Plaats gratis en geheel vrijblijvend uw klus, vergelijk de biedingen/beoordelingen en kies uw klusser. Eenvoudig en snel.

Nu uw eigen klus plaatsen

Hoe werkt het?

Plaats gratis uw klus

Plaats je klus opdracht Omschrijf uw klus zo uitgebreid en duidelijk mogelijk. Uw privacy is gewaarborgd.

Vakmannen bieden

Vakmannen bieden op je klus Na het plaatsen van uw klus ontvangt u biedingen van vakmannen die de klus voor u willen klaren.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies jouw vakman Vergelijk de vakmannen op basis van hun bod, profiel en beoordelingen en kies uw vakman.
Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

Mestelwerk en overige

 01/07 Bree Beëindigd Z.s.m.
Metselwerk, herstelwerkzaamheden en overige

Kleine herstelling zijgevel/nok dak

 13/05 Hemiksem Beëindigd Z.s.m.
Via de nok van ons dak/een paar ontbrekende bakstenen komen er kauwen in onze spouwmuur. De vogels zorgen niet alleen voor geluidsoverlast, maar halen ook isolatie uit de muur. We zoeken iemand die de gaten in de muur kan dichten zodat de vogels e...

Scheur in gevel

 10/05 Maasmechelen Beëindigd Z.s.m.
Scheur in gevel te herstellen 10m

Terras muur metsen

 05/03 Boom Beëindigd Z.s.m.
Het afbreken van de oude terrasmuur en deze opnieuw opbouwen. De terras muur is een L-vorm met maten van 250 cm - 120 cm en 90 hoog. Het terras is op de eerste verdieping van een appartement.

Scheidings muurtje

 02/02 Zwevegem Beëindigd Z.s.m.
Wij zouden een gemetst muurtje tussen ons terras en dat van de buren willen. Ongeveer 3m lang en +/- 3m hoog. We zouden er later een veranda willen tegen plaatsen. Ook moet de fundering worden aangepast.

Voegen uitslijpen en opnieuw voegen

 25/11 Denderleeuw Beëindigd Z.s.m.
Dallen Marlux, totaal +/- 267m voeg b=10mm d=35mm

Aanpassen van 3 raamopeningen en ...

 07/11 Affligem Beëindigd Z.s.m.
Aanpassen van 4 raamopeningen (nieuw linteel, nieuwe dorpel, breder en hoger maken), dichtmetsen van 2 openingen en verplaatsen van 1 deuropening.

Opvoegen schouw

 19/10 Essen Beëindigd Z.s.m.
Opvoegen van schouw en lood inslijpen

Metselwerk en voegen in Ten Aard

 11/10 Geel Beëindigd Z.s.m.
Ik ben op zoek naar een metser om metselwerk op gevel af te werken (ongeveer 8m2) + Voegen van voorgevel + zijkanten van paardenstallen (ongeveer 60m2). De stenen zijn oud kempisch. Instellingen + alle materialen aanwezig.

Dorpelsteen plaatsen voor nieuwe veranda

 10/10 Herenthout Beëindigd Z.s.m.
Plaatsen van blauwe dorpelsteen waarop de veranda zal rusten. materialen: - dikte steen 50mm - 1 lengte van 5620mm op 90mm breed - 1 lengte van 3810mm op 90mm breed beide lengtes vormen een l vorm afbraakwerken zijn gebeurd. mogelijk zal er e...

Natuurstenen van open haard egaliseren

 06/10 Mortsel Beëindigd Z.s.m.
Open haard dateert van 1975, is in poreuze natuursteen, het middendeel van sommige stenen steekt tot 1 cm uit; er zijn hoekprofielen nodig; totale te egaliseren oppervlakte bedraagt ongeveer 3 m²

Bouwen van 2 gemetselde zuilen

 10/09 Schilde Beëindigd Z.s.m.
Zoeken iemand die 2 zuilen kan metselen voor onze oprit. Bakstenen (gevelstenen "Belle epoque de mons") zijn reeds aanwezig, alsook de aansluiting van elektriciteit die mee in de zuilen moet ligt al klaar maar moet verwerkt worden (voor aansluiting ...

Dorpel in blauwe steen

 02/09 Lovenjoel Beëindigd Z.s.m.
De dorpel aan de voordeur is losgekomen. Deze dient terug vastgelegd te worden en de voegen tussen de dorpel en de vloer moeten bijgewerkt worden.

Vervanging erker door raam

 26/08 Bekkevoort Beëindigd Z.s.m.
Aan de zijkant van mijn woning is een kleine erker gebouwd. Ik had deze graag helemaal afgebroken en vervangen door een groot raam. Ik zoek iemand die het metselwerk kan uitvoeren boven en onder het raam.

Dak en gevel werken

 22/08 Rumst Beëindigd Z.s.m.
Beste ik heb een kleinen achtergevel te metselen 6 vierkante meters nieuwe steen is aanwezig ook moet er een lichtkoepel in het plat dak geplaats worden lichtkoepel is aanwezig en ook de zijkanten van het plat dak afwerken en een dakgoot makken in he...
Klus plaatsen: Metselen & Voegen


Klusbode Pro Bedrijven - Vakgebied: Metselen & Voegen