Klussen voor de hekwerker

Ook geen zin om te klussen? Of net even iets te weinig tijd om het "effe" te doen?
Voor iedereen die niet kan/wil klussen biedt Klusbode de mogelijkheid om eenvoudig de juiste klusser voor uw klus te vinden. Plaats gratis en geheel vrijblijvend uw klus, vergelijk de biedingen/beoordelingen en kies uw klusser. Eenvoudig en snel.

Nu uw eigen klus plaatsen

Hoe werkt het?

Plaats gratis uw klus

Plaats je klus opdracht Omschrijf uw klus zo uitgebreid en duidelijk mogelijk. Uw privacy is gewaarborgd.

Vakmannen bieden

Vakmannen bieden op je klus Na het plaatsen van uw klus ontvangt u biedingen van vakmannen die de klus voor u willen klaren.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies jouw vakman Vergelijk de vakmannen op basis van hun bod, profiel en beoordelingen en kies uw vakman.
Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

Plaatsen kastanje omheining

 19/06 Sint-Niklaas Open Z.s.m. Bied
Kastanje afsluiting plaatsen op L vorm met poortje hoogte 1.20 m breedte omheining ongeveer 4m en lengte ongeveer 7 m tussenafstand latjes 4 cm en houtschors over grond verdelen. Het poortje komt tussen die 7m denk dat 90 cm is. Dus totale lengte ong...

Herstellen van afsluiting

 15/06 Bever Open 04-07-2022 Bied
Rechten en terugplaatsen (met grijze metalen klemmen) van uitgevlogen paneel Nylofor 3D Pro paneel van 2m op 1m80.

Aanleg hekwerk + terras

 12/06 Nieuwpoort Open 01-08-2022 Bied
Hekwerk in aluminium/plastic 8meter x 1.50hoogte (achterkant ) + zijkanten 3 meter x 2 in afdalende hoogte. Aanleg terras in tegels 60 x 60 ongeveer 20 m2. Graag bezoek voor de juiste afmetingen en materiales keuze.

Herstelling omheining na stormschade

 29/05 Antwerpen Open Z.s.m. Bied
Door de storm van 18/02 is het hekwerk beschadigd. Betreft hekwerk van 23 m op 2 m hoogte. Hieraan is een kunsthaag bevestigd. Ook de boordstenen zijn beschadigd en scheefgetrokken.

Herstelling van de tuinafsluiting

 03/05 Zwijndrecht Open Z.s.m. Bied
Onze tuinafsluiting (draad) is los gekomen van de achtergevel waaraan die bevestigd was. Het gevolg is dat er daardoor een opening is naar de buren toe. Graag zouden wij dit zo snel mogelijk hersteld willen zien.

Herstellen van houten tuinomheining

 02/05 Hemiksem Open Z.s.m. Bied
Wegens de storm is mijn hek omgewaaid, bestaande uit 2 delen. De palen zijn licht beschadigd. Ik mag dit doorgeven als stormschade en dien een offerte te bezorgen. Wie kan dit herstellen?

Kunststof schutting los en scheef

 11/04 Pelt Open Z.s.m. Bied
Door de stof is de schutting (3 panelen) los en scheef komen te staan. Dit loopt via de verzekering. Alvast bedankt voor een reactie.

Tuinomheining + afrastering herstellen

 06/04 Hasselt Open Z.s.m. Bied
Tijdens het stormweer van een tijdje geleden is een deel van de afrastering achter ons doel op de tuinomheining van de achterbuur terecht gekomen met het gevolg dat omheining licht beschadigd is. Dit is een dossier lopende bij de verzekering dus wij ...

Omheining draad

 31/03 Boom Beëindigd Z.s.m.
Draad omheining met bovenbuis 6 m breedte en 1,8m hoogte inclusief deurtje (standdaard). De ondergrond is beton (garage complex )

Wieltjes plaatsen onder poort op rail.

 25/03 Ranst Beëindigd Z.s.m.
2 nieuwe wieltjes plaatsen onder poort op rail. Deze zitten vast. Krijg poort bijna niet meer open. Woon in Emblem 2520.

Herstelling omheining en kappen bomen

 26/02 Keerbergen Beëindigd Z.s.m.
Door de storm is de omheining bestaande uit houten palen en schapendraad op enkele plaatsen beschadigd. Moet hersteld worden: rechttrekken schapendraad en terug op de palen aanbrengen. Gaat over een 6-tal meter. Verder 5 omgewaaide bomen in stukken k...

Herstellen omheining na stormschade

 25/02 Kapelle-op-den-Bos Beëindigd Z.s.m.
Onze omheining van 12 meter lang heeft stormschade geleden. Omheining is door mijn twee zonen geplaatst in september. De blokken waarin de palen staan zijn ingescheurd, waardoor omheining schuin valt. Ik zoek iemand die dit kan herstellen Bedankt

Kleine afsluiting

 24/02 Herzele Beëindigd Z.s.m.
Ik zou graag een afsluiting laten plaatsen van ongeveer vier meter poortje inclusief. Ik woon wel in een huurwoning, daarom zou ik niet voor het duurste kiezen.

Omheining houten planken vervangen

 04/09 Kampenhout Beëindigd Z.s.m.
Beste We hadden graag een offerte gehad voor het vervangen van 21 planken in onze omheining die beschadigd zijn (zie foto). Planken zijn 2M lang en 3cm dik mvg

Tuinomheining voorkant woning

 31/08 Drongen Beëindigd Z.s.m.
We zijn het lawaai aan de straatkant beu. daarom willen we een houten effen constructie plaatsen. zonder luchtgaten om zo het lawaai zoveel mogelijk tegen te houden. best betonnen boorden vermoed ik. en liefst palen niet zichtbaar. graag 2,60 meter...
Klus plaatsen: Hekwerk & Schutting


Klusbode Pro Bedrijven - Vakgebied: Hekwerk & Schutting