Klussen voor de dakdekker/dakgootspecialist

Heeft U nood aan een nieuw dak? Of is Uw bestaand dak aan een grondige renovatie toe?

Aarzel dan niet langer, maar schakel direct een vakman in. Dakwerken zijn essentieel als er iets mankeert, zodat Uw woning bescherming geniet tegen alle weersomstandigheden. Bovendien komen goed uitgevoerde dakwerken de levensduur van Uw woning ten goede, zodat u later van onvoorziene kosten blijft gespaard. Voor dakwerken doet Uw best beroep op één van onze specialisten!

Plaats eenvoudig en snel uw klus op Klusbode en vind de beste en goedkoopste dakwerk specialist.

Nu uw dakwerk klus plaatsen

Hoe werkt het?

Plaats gratis uw klus

Plaats je klus opdracht Omschrijf uw klus zo uitgebreid en duidelijk mogelijk. Uw privacy is gewaarborgd.

Vakmannen bieden

Vakmannen bieden op je klus Na het plaatsen van uw klus ontvangt u biedingen van vakmannen die de klus voor u willen klaren.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies jouw vakman Vergelijk de vakmannen op basis van hun bod, profiel en beoordelingen en kies uw vakman.
Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

Golfplaten dak opberghok in de tuin

 18/08 Sint-martens-latem Open Z.s.m. Bied
De plastic golfplaten van het opberhok dienen vervangen te worden. Oppervlakte ongeveer 5m op 3m, dus een 15m² Er kan alleen van binnen uit gewerkt worden, men kan dus niet rond de constructie gaan.

Oud dak verwijderen + nieuw dak maken

 07/07 Scherpenheuvel-Zichem Open Z.s.m. Bied
Mijn oude betonplaten garage 8,30x3,20 met dakbedekking internitplaten moeten verwijderd worden.+ houten balken. vernieuwing van dak maar deze moet ook aan de achterzijde 80cm omhoog het zelfde als mijn gebuur met sandwichplaten met isolatie. met n...

Dakdoorvoer ventilatie plaatsen

 24/06 Bocholt Beëindigd Z.s.m.
Op zoek naar een vakman die een dak doorvoer kan plaatsen op een schuin dak voor mechanische ventilatie. Graag reageren met richtprijs.

Dak nieuwbouw

 07/05 Heist-op-den-Berg Beëindigd Z.s.m.
Voor de dakwerken van onze nieuwbouw zijn we op zoek naar een dakwerker. (276m2 daktimmer) Deels leien, deels dakpannen.

Terugplaatsen lood dak rijhuis

 03/05 Diest Beëindigd Z.s.m.
Er zijn 2 zaken: 1. Het terugplaatsen van het lood dat de naad tusen 2 rijhuizen bedekt. Het lood hangt nog op het dak maar is verschoven. 2. Schoonmaken van dakgoot (5m lang)

Opsporen lek in dakgoot

 18/04 Asse Beëindigd Z.s.m.
Dakgoot vooraan huis (woning met 1 verdiep) lekt regelmatig. Opkuisen dakgoot en/of opsporen van potentieel lek.

Enkele dakpannen liggen los

 21/03 Roeselare Beëindigd Z.s.m.
Na de storm, laatstleden zijn er 3 pannen losgekomen. Kan je deze terug op de goede plaats zetten. Zelf hebben we een ladder.

Roofing dak van tuinhuisje vervangen

 23/02 Gent Beëindigd Z.s.m.
Bestaande roofing dak is gedeeltelijk losgekomen door storm; de gehele dakbedekking zal moeten vervangen worden door nieuwe roofing: afmetingen ca. 255 x 440 cm.

Dakrenovatie

 12/01 Roosteren Beëindigd Z.s.m.
Volledige renovatie dak en waterafvoer . Aanvang werkzaamheden in onderling overleg.

Herstellen Stormschade dak

 17/09 Riemst Beëindigd Z.s.m.
Opnieuw opmetselen en opvoegen van 3-4 steenlagen over een lengte van 4m en daarna de epdm dakrand en zinken kraal weer bevestigen zodat dit niet meer kan opwaaien bij storm.. is op een hoogte van 6,5m maar kan evt ook vanaf het plat dak gebeuren.

Dak vernieuwen met sandwichpanelen

 05/09 Huldenberg Beëindigd Z.s.m.
Hallo, Graag wil ik op een bestaand bitumen dak 2x (4x12)m2, zie foto, een dak plaatsen met sandwichpanelen. Deze panelen hebben (pir)isolatie en buitenafwerking (metaal) geintegreerd. Het dak heeft geen schoorsteendoorgangen. Graag nok en goot a...

Kroonlist dak

 26/08 Antwerpen Beëindigd Z.s.m.
Onze kroonlijst aan het dak is losgekomen. Wij hadden deze graag gerepareerd. Is dit iets wat onder uw vakgebied valt? Gebouw is appartement met 2 verdiepingen en het is langs de achterkant. Er is al een akkoord dat alle eigenaars zullen bijdragen.

Lekkende goot repareren of vervangen

 17/08 Leuven Beëindigd Z.s.m.
De goot (twee verdiepingen hoog) lekt. Er zitten kleine gaatjes of scheurtjes in. Hierdoor wordt de muur nat.

Dakgoot zijkant dak herstelling

 28/07 Scherpenheuvel-Zichem Beëindigd Z.s.m.
Vervangen of herstellen dakgoot + herstelling aan zijkant dak(plastiek losgekomen) Lengte dakgoot is 15m en lekt op 2 plaatsen

Kort wegnemen/lossen gedeelte regenpijp

 02/07 Gent Beëindigd Z.s.m.
We zoeken iemand die een regenpijp (op de gevel van onze buren) kort even kan komen lossen (stukje ervan tussen halen/opzij schuiven) zodat de man van Proximus een gat kan boren bij ons voor de fiber. Hij moet schuin bij ons binnen boren en de buis h...
Klus plaatsen: Dak & Dakgoot


Klusbode Pro Bedrijven - Vakgebied: Dak & Dakgoot

Vakman Plaats Garantie Aangesl. bij Score

Laenen Luc

Lommel nee 7 Offerte
Ik doe klein tuinonderhoud zoals scheren en snoeien van hagen gras maaien en onkruid wieden en andere kleine huis-,tuin- en keukenkarweitjes

Von bv

Gent ja 8.5 Offerte
Wij zijn een jong dynamisch bedrijf . Met oog voor detail en oog voor de klant . Samen gaan wij u project aan en vervullen wij u dromen . Bij ons kan u terecht voor + totaal renovatie groot en klein + dakwerken hellend en plat + sanitair . + p...