Klussen voor de aannemer

Op zoek naar een goede en betrouwbare aannemer voor uw verbouwing?

Op klusbode.be vindt u heel veel goede en ervaren aannemers die, tegen een aantrekkelijke prijs, uw verbouwing voor U kunnen realiseren. Plaats daarom direct uw verbouw klus en ontdek het gemak van Klusbode.

Nu uw verbouw klus plaatsen

Hoe werkt het?

Plaats gratis uw klus

Plaats je klus opdracht Omschrijf uw klus zo uitgebreid en duidelijk mogelijk. Uw privacy is gewaarborgd.

Vakmannen bieden

Vakmannen bieden op je klus Na het plaatsen van uw klus ontvangt u biedingen van vakmannen die de klus voor u willen klaren.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies jouw vakman Vergelijk de vakmannen op basis van hun bod, profiel en beoordelingen en kies uw vakman.
Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

Poutrells plaatsen

 24/09 Boom Open Morgen Bied
Het gaat hier om 6 poutrells. 2x ipe200 van 4m lang, 2x ipe300 van 4m10 lang en 2x ipe200 van 3m90 lang. poutrells kunnen we zelfs voorzien. eens de poutrells gestoken zijn kunnen wij de muren verder afbreken.

Poutrel plaatsen Jabbeke

 17/09 Jabbeke Open 30-09-2020 Bied
Na afbraak van de schouw (bakstenen mantel en schouwpot) op het gelijkvloers zou een poutrel geplaatst moeten worden om steun te geven aan de resterende schouw op verdiep 1 en zonder.

Vervanging erker door raam

 26/08 Bekkevoort Open Z.s.m. Bied
Aan de zijkant van mijn woning is een kleine erker gebouwd. Ik had deze graag helemaal afgebroken en vervangen door een groot raam.

Draagmuur weghalen + plaatsen poutrel

 19/08 Hasselt Open Z.s.m. Bied
Verwijderen van een draagmuur + poutrel plaatsen voor het zetten van een groot raam

Nieuwe betonvloer in garage

 29/07 Temse Open Z.s.m. Bied
Nieuwe betonvloer gieten in garage en opening (waar garagepoort was)verkleinen zodat er een deur kan geplaatst worden (dorpel voorzien,)

Renovatie+eventuele uitbreiding

 30/05 Heist-op-den-Berg Beëindigd Z.s.m.
Gebouw in goede staat 82 vierkante m. Muur wegnemen keuken-living. Dak isoleren + nieuw vensterraam. Elektriciteit aanpassen. Cv aanleg eventueel met zonnepanelen werken of andere mogelijkheid bekijken. Uitbouw bekijken hoe of wat.

Totaalre ovatie rijhuis

 26/05 Leuven Beëindigd Z.s.m.
Huis van 150m2, 3 verdiepen, redelijke staat, uit re voeren werken zijn oa vervangen en isolere' dak, plaatsen elek en sanitaire leidingen, herstellen en isoleren gevel, pleister en gyproc werken. Vloeren. Verven, ramen vv, terras..

Binnenmuur plaatsen

 18/05 Bornem Beëindigd Z.s.m.
Het plaatsen van een binnenmuur van 3,5m met een hoogte van ongeveer 3m op ruwe beton. Niet-dragend, geen gyproc.

Laminaat leggen en verven woning

 14/05 Brussel Beëindigd Z.s.m.
Goedenavond, Ik zou graag een offerte willen opvragen voor het in zijn geheel verven van een woning 75m2 + houtwerk en het leggen van een laminaatvloer 15m2.

Gieten betonfundering voor nw tuinhuis

 05/03 Brugge Beëindigd Z.s.m.
Gieten van betonplaat (met net) voor nw houten tuinhuis opp plaat 10 m x 7 m x 0,15 m afstand tot openbare weg +/- 55 m ( dus betonpomp ?) maand april/mei

Draagmuur

 13/02 Zemst Beëindigd Z.s.m.
Draagmuur tussen keuken en living verwijderen: Hoogte 2.5 m, Breedte: 2.80 m. Het huis heeft een gelijkvloer en 1 verdieping.

Badkamer opdelen in 2

 03/02 Deinze Beëindigd Z.s.m.
Is er iemand geinteresseerd in een combinatieproject van: -Badkamer op bovenverdieping opdelen in 2 (bad vervangen door douche, 2 wastafels plaatsen, wastafel uitbreken + extra deur voorzien, + wc plaatsen, afvoerleidingen zullen moeten aangepast wo...

Bouwen huis half open bebouwing

 02/02 Lier Beëindigd Z.s.m.
Half open bebouwing in lier, te starten rond midden mei 2020.

Muur uitbreken

 28/01 Bilzen Beëindigd Z.s.m.
Werken kunnen vanaf 4/2 uitgevoerd worden. liefst wel nog in februari. we willen graag de muur uitbreken tussen keuken en eetkamer. we denken dat dit geen dragende muur is maar zijn niet 100% zeker hiervan. de muur is ongeveer 3.5m breed en 2,3m ho...

Het plaatsen van een raam

 10/01 Antwerpen Beëindigd Z.s.m.
Een raam van 120/80cm moet geplaatst worden in een volle muur waarin nu geen raamopening is. Het raam hebben wij reeds ter beschikking, de toelating ook. Het betreft een achtergevel in onze woning.
Klus plaatsen: Aannemer


Klusbode Pro Bedrijven - Vakgebied: Aannemer

Vakman Plaats Garantie Aangesl. bij Score

Marpor bvba

Leuven ja 8.5 Offerte
Wij zijn een Belgische bedrijf met Poolse werknemers . Wij voeren alle reparaties en nieuwe dakconstructies uit . Vrijblijvende offerte

Ondernemingen Meijs Bvba

Sint-Niklaas in overleg 8.5 Offerte
Aannemer gespecialiseerd in grond- en herbestratingswerken. - Graafwerkzaamheden - Plaatsen van nutsleidingen - Rioleringen - Aanleg van opritten, parkings, terrassen in klinkers, tegels, kasseien,...

Tile group bvba

Beverlo ja 8.5 Offerte
Welkom bij Tile Group! Voor al uw vloer- en tegelwerken staan wij met plezier tot uw dienst. Wanneer u op zoek bent naar echte specialisten om uw interieur en buitenomgeving mooi af te werken zijn wij uw beste referentie, voor alle soorten projecte...

Vibe Construct

Wetteren in overleg 8.5 Offerte
34 jaar ervaring in de bouw variƫrend van maken van kaders en deze plaatsen, betonnen aanrechtbladen, maken van kasten tot bouwen van kantoren en scholen