Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Tegels leggen in keuken (8m2)

 19/11 Tegels zetten Open 26-11-2018
Tegels leggen in een keuken van 8m2 Stabiliseringsmat en triplexplaat waarschijnlijk nodig voor rechte ondergrond. Tegels, lijm en voegsel reeds aangeschaft

Douche tegelen

 19/11 Tegels zetten Open Z.s.m.
Wij worden al weken aan het lijntje gehouden door iemand die dit zou komen doen. Deze week wordt de badkamer geplaatst, maar de douche is nog steeds niet getegeld. Dus alles dreigt mis te lopen. Wie kan ons snel helpen? Al het materiaal is aanwezig (tegels, doek, lijm).

Garagedeur, stalen balk in beton los.

 19/11 Klussen Algemeen Open 26-11-2018
Beton. Garagedeur van ongeveer 2m. Stalen balk onderaan uit de beton geschoten.

Elektriciteit keuken heraanleggen

 19/11 Elektra Open Z.s.m.
Leidingen in de keuken herleggen of heraansluiten

Keuken vervangen

 19/11 Keuken Open Z.s.m.
Keuken uitbreken uit tuinhuis en in huis installeren

Vervangen rolluik kasten

 17/11 Schrijnwerk & Timmer... Open 24-11-2018
Vervangen rol luik kasten .zijn niet geïsoleerd wil andere met isolatie

Wasmachine filter zit vast

 14/11 Reparatie Witgoed Open Z.s.m.
Bij mijn Bosch wasmachine krijg ik het filter er niet meer uit omdat er iets in vast zit. De wasmachine moet dus open gemaakt worden om dit eruit te halen.

Plaatsing horeca dampkap

 12/11 Elektra Open Z.s.m.
Plaatsing horeca dampkap plus aansluiting driefasig stopcontact en plaatsing buizen tot aan afvoer. Alle materiaal te voorzien door vakman

Draagmuur verwijderen+plaatsen balk

 12/11 Sloopwerkzaamheden Open 01-03-2019
Beste, Ik zoek iemand die een draagmuur kan verwijderen van 3 meter breed, die tevens een nieuwe stalen balk kan berekenen en kan plaatsen. Evt. puin kan ik zelf afvoeren.

Reperatie automatische hek

 12/11 Elektra Open Z.s.m.
Huis gekocht met een automatische hek, met bel aan de buiten kant en telefoon binnen huis. wil graag laten maken en ook met afstandbediening. moter vervangen als dat nodig blijkt te zijn.

Plafond witten muur behangen etc

 11/11 Schilder & Afwerking Open Z.s.m.
Grote vaste onbehandelde kast schilderen in creme kleur, liggende en staande delen binnenzijde beitsen (onbehandeld hout) Plafond zit gat in van lekkage, dient netjes gemaakt te worden en plafond weer creme te schilderen (20m2) Grote muur aan achterzijde behangen.. dit leveren wij zelf aan.

Sierpleister vervangen door bezetting

 11/11 Stuken & Sierpleiste... Open 18-01-2019
Sierpleister vervangen door normale bezetting in hal van 1.5x2.6 m, enkel muur opnieuw bezetten lijkt me voldoende Afbraak of afsteekwerk zullen wij wel zelf uitvoeren.

Vernissen van 7 velux ramen

 09/11 Schilder & Afwerking Open 26-11-2018
7 velux ramen dienen afgeschuurd, hersteld en vernist te worden. Bij sommige is er houtrot in bepaalde hoeken rond het glas (dus aan de binnenkant) en bij andere aan de buitenkant (wanneer men het veluxraam opent). Graag volledige of gedeeltelijke (de ramen in slechtste staat) uitvoering nog deze maand.

Herstelling pleisterwerk toilet

 09/11 Klussen Algemeen Open Z.s.m.
Bovenbuur heeft na uitvoering werken voor wateroverlast gezorgd . Waterinsijpeling via plinten. Uit te voeren werken: isolatie van de buizen, herstelling kast, bepleistering en herschildering van de muur

Ophangwerk

 06/11 Elektra Open Z.s.m.
Ophangen van 3 schilderijen 3 lusters 1 schap en een klok Heb deze in bezit Enkel gereedschap en ophangsystemen meebrengen