Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Plafond witten muur behangen etc

 11/11 Schilder & Afwerking Open Z.s.m.
Grote vaste onbehandelde kast schilderen in creme kleur, liggende en staande delen binnenzijde beitsen (onbehandeld hout) Plafond zit gat in van lekkage, dient netjes gemaakt te worden en plafond weer creme te schilderen (20m2) Grote muur aan achterzijde behangen.. dit leveren wij zelf aan.

Badkamer renovatie

 09/10 Badkamer & Toilet Open Z.s.m.
Vervangen bad door douchecabine - aanpassen en plaatsen betegeling badkamer - plaatsen nieuwe waterboiler - plaatsen nieuw lavabomeubel en kast - lijmen nieuwe vloer op bestaande vloer en aanpassing naast douchecabine - aanpassen waterleidingen en afvoer - douchecabine , lavabomeubel en kast werden reeds aangekocht. Dienen nog gekocht te worden tegels , vloer en waterboiler Badkamer is 4,5 m2 - oude lavabo werd reeds verwijderd Werken dienen liefst beëindigd te zijn op 01/12

Schilder werken

 06/10 Schilder & Afwerking Open Z.s.m.
Schilder werken

2m²tuin aanleggen

 16/09 Tuin & Terras Open Z.s.m.
Klein stuk tuin vrij maken van kruiden en onkruid, bovenlaag aarde wegnemen (liefst met eigen aanhangwagen), onkruiddoek leggen en steentjes opleggen zodat dit stukje tuin kan gebruikt worden om potten op te zetten. Indien nodig zorg ik voor het doek en de steentjes maar mag ook zelf worden geleverd in overleg.

40 meter coniferen knippen

 11/09 Tuin & Terras Open Z.s.m.
Mijn coniferenhaag is 2.50 hoog en 40 meter lang. Ik woon in Meer (Hoogstraten). Wie kan mij helpen. Opruimen en afvoeren kan ik zelf.

Nevileren tuin

 28/08 Tuin & Terras Beëindigd Z.s.m.
Onze tuin (400m) moet volledig rechtgetrokken worden. Ook struiken/bomen uitgehaald en weggevoerd.

Gat dampkap buitenmuur

 28/08 Keuken Beëindigd Z.s.m.
Er moet nog een gat geboord worden door de buiten- en binnenmuur voor onze dampkap. Graag had ik dit uitbesteed aangezien ik geen zin heb om diamantboor te huren voor één boring.

Studio appartement behangen

 23/08 Behangen Beëindigd Z.s.m.
Muren van studio ( +/- 40 m2) behangen en plafond schilderen

Douchewand en glazen deur monteren

 20/08 Klussen Algemeen Beëindigd Z.s.m.
Voor het inmeten en monteren van keukenachterwanden, douchewanden en verschillende glazen deuren zoeken wij monteurs die een klus voor ons willen oppakken. bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie hierover ontvangen? dan ontvangen wij van u graag een reactie zodat wij contact met u kunnen opnemen. Wij zijn glazz® de grootste online aanbieder van “glas op maat producten” in de benelux. deze producten van het merk glazz® worden aangeboden via www.glazz.nl. onze producten worden in nederland en belgië gratis geleverd en aangeboden met een inmeet- en montageservice. voor het inmeten en monteren zoeken wij monteurs die graag dit soort opdrachten willen oppakken tegen een vergoeding. online zijn onze producten direct samen te stellen en is de prijs direct zichtbaar. klussers krijgen korting op onze producten na het aanmaken van een zakelijk account. gaat u voor ons inmeten en monteren dan maken wij deze korting nog wat aantrekkelijker. glazz.nl is een dochteronderneming van steinfort glas b.v. in franeker. steinfort glas is een fabriek waar vlakglas wordt bewerkt, dit doen ze al bijna 100 jaar! dus wij mogen met recht zeggen dat we een jonge onderneming met bijna 100 jaar ervaring zijn!

Vernieuwen polycarbonaat platen veranda

 25/07 Dak & Dakgoot Beëindigd Z.s.m.
Beste, in de veranda van mijn huurder zou er één of twee polycarbonaat platen moeten vervangen worden kunt u eens langskomen om een vrijblijvende offerte te maken

Tapijttegels leggen in mobilhome

 18/07 Stofferen Beëindigd Z.s.m.
Het leggen van tapijttegels 50x50, in onze mobilhome. 20 stuks. we komen met de mobilhome naar u, of uw bedrijf, en wachten tot het klaar is. Voor een ervaren tapijtlegger of stoffeerder is dit niet meer dan één uurtje werk. We betalen enkel het arbeidsloon, geen voorrijkosten etc. Deze klus moet voor 1 augustus gedaan zijn, en de mobilhome is vanaf 20 juli beschikbaar. Kan ook s_avonds en in weekend. Mvrgr Ferdi van bellen 0468110973

Schilderen of behangen

 18/07 Schilder & Afwerking Beëindigd Z.s.m.
Een appartement living, hal,wc, twee slaapkamers

Vloer plaatsen

 07/07 Vloeren Beëindigd Z.s.m.
Vloer plaatsen - 50m2 (nieuwbouw) Tegels 45x45 cm.

Dringend laminaat +leggen kantoor

 02/07 Vloeren Beëindigd Z.s.m.
Laminaat nodig +plaatsing heel dringend voor kantoor

Gras maaien

 12/06 Tuin & Terras Beëindigd Z.s.m.
Ik zoek iemand om het gras te maaien aan de buitenzijde van het huis . U komt wanneer u wil en hoe laat . Er hoeft niemand thuis te zijn . 3 X in de maand juli . Elke keer met een interval van max 10 dagen . Indien mogelijk .