Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Appartement 1 ste verdieping legen

 03/08 Klussen Algemeen Open Vandaag
Huurappartement achtergelaten met meubels (zetel, kast, bedden en frigo) op eerste verdiep. Moet leeggemaakt worden (mag niet langs trap of lift) en opgekuist. Periode in samenspraak.

Slopen en meenemen stacaravan

 25/07 Aannemer Open 15-10-2022
Beste mensen, ik heb een stacaravan die zich bevindt op een huurperceel op een camping aan de kust in dehaan belgie. wegens mijn ouderdom (83 jaar) van mezelf ( hart en prostaatroblemen ) en invaliditeit van mijn echtgenote zien wij ertegen op om nog verder gebruik te maken onze stacaravan. ook de wekelijkse verre verplaatsing van 170 km kunnen wij niet meer aan. wij wilden die stacaravan te koop aanbieden , maar aangezien wij daarvoor de toelating van de eigenaar uitbater nodig hebben , mogen wij die van hem niet meer verkopen omwille van de ouderdom, al ziet ze er nog zeer treffelijk uit. mijn vraag aan jullie is nu: 1.willens jullie die caravan slopen of meenemen en de huurplaats proper en in orde achterlaten? 2.welke kosten zijn er voor mij aan verbonden als ik zeg dat ik de caravan gratis ter uwer beschikking laat? deze werken kunnen gebeuren tussen 15 oktober en 15 december 22. ter titel van inlichting, alles aan de caravan werkt nog perfekt; frigo met kleine diepvriezer,gasvuur en dampkap , boiler , doorloop wc enz… hopende op een gunstig antwoord van uwentwege stuur ik jullie mijn beleefde groeten en verheug me erop van jullie op latere datum te ontmoeten voor verdere regeling. groeten van de familie bullens uit belgie

Gevel stacaravan herbekleden

 25/07 Gevel Open Z.s.m.
De canexel gevelbekleding veranderen in kunststof.

Aanleg hekwerk + terras

 12/06 Hekwerk & Schutting Open Z.s.m.
Hekwerk in aluminium/plastic 8meter x 1.50hoogte (achterkant ) + zijkanten 3 meter x 2 in afdalende hoogte. Aanleg terras in tegels 60 x 60 ongeveer 20 m2. Graag bezoek voor de juiste afmetingen en materiales keuze.

Het ophangen van een schuine dampkap

 10/05 Keuken Beëindigd Z.s.m.
Er moet een schuine afzuigkap van het merk cendo worden opgehangen. En tevens een contactdoos op de muur plaatsen.

Ca 150m2 spackspuiten

 28/04 Stuken & Sierpleiste... Beëindigd Z.s.m.
Ca 150m2 spackspuiten in nieuwbouwappartment in Menen.2

Wifi repeater

 08/04 Computer & Internet Beëindigd Z.s.m.
Wifi repeater aansluiten op het wifi netwerk van mijn studio in een hotel en aansluiten van smart apparaten op de wifi via de repeater die met paswoord moet beveiligd zijn Gebruikmakend van het wifi netwerk v het hotel, met paswoord beveiligd en 5 ghz is, met een eigen wifi repeater nl TP-Link RE650 het wifi signaal omzetten nr 2,4 ghz en 5ghz om zo de smart devices te kunnen aansluiten op 2,4ghz

Enkele dakpannen liggen los

 21/03 Dak & Dakgoot Beëindigd Z.s.m.
Na de storm, laatstleden zijn er 3 pannen losgekomen. Kan je deze terug op de goede plaats zetten. Zelf hebben we een ladder.

Electra conform maken

 15/03 Elektra Beëindigd Z.s.m.
Electra conform maken in twee appartementen in De Panne. We zoeken een electrieker die zelf kan keuren en problemen kan oplossen. Graag contact bij interesse

Kapote deur.

 14/03 Schrijnwerk & Timmer... Beëindigd Z.s.m.
De wand van de voordeur is kapot door teveel te duwen. De slot is kapot en de zij hout ook.

Poets strijkhulp bij flexibel gezin

 07/03 Schoonmaak Beëindigd Z.s.m.
Jong en flexibel gezin in moderne nieuwbouw woning. Vraag naar poets- en strijkhulp op vaste dagen: totaal 6-8 uur per week. We hopen vooral op je betrouwbaarheid qua aanwezigheden en wekelijks strijken (bij ons of eventueel bij je thuis). Verder ben je heel vrij. Je mag alles vragen, alle materiaal wordt voorzien, je werk vul je zelf in, haal gerust een drankje uit de frigo, bepaal je eigen ritme en uren... Voor ons ben je een belangrijk deeltje van ons gezin en dit hopelijk jarenlang!

Tuin opkuisen

 04/03 Tuin & Terras Beëindigd Z.s.m.
Tuin is 60 m2. Moet opgekuist worden. Struiken uitdoen etc…

Metselen en voegen van muurtje.

 03/03 Metselen & Voegen Beëindigd Z.s.m.
Terugzetten van een omgevallen muur: metselen en voegen Kenmerken van de muur: tuinmuur van twee rijen gevelstenen (20x10x5) met een lengte van 1.7 meter, een hoogte van 1.5 meter en een dikte van 20 cm(=1 gevelsteen). Stenen zijn reeds aanwezig. Mortel en voegmortel niet.

1 Tuinscherm + 5 Betonpalen

 22/02 Tuin & Terras Beëindigd Z.s.m.
Herstellen van afgekraakte houten palen deze word vervangen door betonpalen.

2 nieuwbouw slaapkamers schilderen

 14/02 Schilder & Afwerking Beëindigd Z.s.m.
Zo vlug mogelijk 2 kinderslaapkamers te schilderen