Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Gezocht: iemand om treurwilg te snoeien

 09/10 Tuin & Terras Open Z.s.m.
Grote treurwilg snoeien.

Gezocht: iemand om onkruid te trekken

 09/10 Tuin & Terras Beëindigd Z.s.m.
Ik zoek iemand om al het onkruid te trekken. Gaat om o.a. kattenstaarten tussen bodembedekkers, onkruid tussen de steentjes op de oprijlaan/parking. Alles mag in emmers achtergelaten worden, hoeft niet weggebracht te worden. Hooglede (baan tussen Staden en Kortemark)

Kleine renocvatiewerken

 02/10 Klussen Algemeen Open Vandaag
Wij hebben iemand nodig voor volgende zaken: - vervangen van een bad - uitbreken plafond door waterschade 8 m² - Herstellen 1 balk - plaatsen nieuw gyproc plafond - schilderen +- 120 m² - plaatsen van enkele stopcontacten

Renovatie appartement glv

 27/09 Schrijnwerk & Timmer... Open Z.s.m.
Deuren ramen vloer wand veranda

Terrasdeurgreep is stuk.krijg

 23/09 Schrijnwerk & Timmer... Open Z.s.m.
Terrasdeurgreep is stuk. Deur is dicht ,maar kan deur niet meer openen

Herstellen wasmachine samsung eco bubble

 17/09 Elektra Open Z.s.m.
Hallo, mijn wasmachine doet al een tijdje raar. soms doet ze het volledige programma niet meer en kan niet meer ronddraaien. soms lukt het wel met 1kg kleren erin, met veel kgs lukt het zeker niet. het zwieren lukt soms. hij blokkeert soms als de trommel moet draaien en dan stopt het programma al na een minuut of 2. het is bij alle programma s zo dat blokkeren. wie kan helpen ?

Dampkap aansluiten .

 24/08 Keuken Open Z.s.m.
Er is een dampkap geïnstalleerd maar er is nog geen afvoer voorzien. De opening van de oude dampkap is gedicht maar kan gebruikt worden indien nodig

Behangen van 1 slaapkamer

 15/08 Behangen Open Z.s.m.
Ik ben begonen met behangen maar lukt niet zo goed . het is 1 kleine slaapkamer niet zo veel werk. mag ook een student zijn.

Sluitingen steke deur

 14/08 Schrijnwerk & Timmer... Open Z.s.m.
Ik heb een mirantie teras deur ie met de storm opengewaaid is het is een draaikipper en het melaniesme is stuk er moet een ander mekaniesme gestoken worden zodat mij deur terug goed open kan draaien en kippen de deur is wel ongeveer 30 jaar oud ik zelf kan wel helpen hoor heb zeer handig

Vaatwas inbouwen in keuken

 10/08 Keuken Open 06-01-2020
Ik verhuis eind dit jaar naar een nieuw appartement. Maar ik heb een vaatwas die nog maar 1 jaar oud . Ik zou die graag meenemen naar mijn nieuw appartement en daar laten inbouwen in de nieuwe keuken. Wie kan dit voor mij doen?

Gieten betonplaat voor tuinhuis

 02/08 Tuin & Terras Open Z.s.m.
Gieten betonplaat 4m x 2.5m 10 cm dik. Aarde is reeds uitgegraven. Plaats waar betonplaat komt ligt op 10 m van straat.

Deuren en vensters afvrijven ,schideren

 19/07 Schilder & Afwerking Beëindigd Z.s.m.
Basishout in degelijke meranti /voor en achter !Bij degelijke afwerking bijk.werk mogelijk. Woning is ouder of 30 jaar en zouden graag verfrissen naar antraciet kleur

Ramen maken + plaatsen

 17/07 Kozijnen & Deuren Beëindigd 04-11-2019
Offerte voor maken en plaatsen van ramen met beglazing formaat raam 1 : 7,70 m lengte x 3,60 m hoogte, in het midden een deur van 2,30 x 1,40 m, ramen moeten niet open kunnen. raam 2 : 3,40 lengte x 3,60 m hoogte, ramen moeten niet open kunnen. raam 3 : 3,55 m lengte x 3,60 m hoogte, in het midden een deur van 2,30 x 1,40 m, ramen moeten niet open kunnen.

Vacumeren en opstarten split unit airco

 16/07 Verwarming, Water & ... Beëindigd Z.s.m.
Vacumeren en opstarten van en split unit airco van LG

Dakgoot helling geven

 01/07 Dak & Dakgoot Beëindigd Z.s.m.
Eén van de dakgoten van mijn appartement (dichtbij de zee) is waterpas opgehangen. Daardoor loopt het water niet weg en stapelt het zand zicht in de dakgoot op.Vroeg of laat kraakt de goot af door het gewicht van het zand. Een relatief korte ladder is noodzakelijk, ook voor een eventuele eerste inspectie. De goot is bereikbaar vanop het terras.