Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

2m²tuin aanleggen

 16/09 Tuin & Terras Open 26-09-2018
Klein stuk tuin vrij maken van kruiden en onkruid, bovenlaag aarde wegnemen (liefst met eigen aanhangwagen), onkruiddoek leggen en steentjes opleggen zodat dit stukje tuin kan gebruikt worden om potten op te zetten. Indien nodig zorg ik voor het doek en de steentjes maar mag ook zelf worden geleverd in overleg.

40 meter coniferen knippen

 11/09 Tuin & Terras Open Z.s.m.
Mijn coniferenhaag is 2.50 hoog en 40 meter lang. Ik woon in Meer (Hoogstraten). Wie kan mij helpen. Opruimen en afvoeren kan ik zelf.

Nevileren tuin

 28/08 Tuin & Terras Open Z.s.m.
Onze tuin (400m) moet volledig rechtgetrokken worden. Ook struiken/bomen uitgehaald en weggevoerd.

Gat dampkap buitenmuur

 28/08 Keuken Beëindigd Z.s.m.
Er moet nog een gat geboord worden door de buiten- en binnenmuur voor onze dampkap. Graag had ik dit uitbesteed aangezien ik geen zin heb om diamantboor te huren voor één boring.

Studio appartement behangen

 23/08 Behangen Open Z.s.m.
Muren van studio ( +/- 40 m2) behangen en plafond schilderen

Douchewand en glazen deur monteren

 20/08 Klussen Algemeen Open Z.s.m.
Voor het inmeten en monteren van keukenachterwanden, douchewanden en verschillende glazen deuren zoeken wij monteurs die een klus voor ons willen oppakken. bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie hierover ontvangen? dan ontvangen wij van u graag een reactie zodat wij contact met u kunnen opnemen. Wij zijn glazz® de grootste online aanbieder van “glas op maat producten” in de benelux. deze producten van het merk glazz® worden aangeboden via www.glazz.nl. onze producten worden in nederland en belgië gratis geleverd en aangeboden met een inmeet- en montageservice. voor het inmeten en monteren zoeken wij monteurs die graag dit soort opdrachten willen oppakken tegen een vergoeding. online zijn onze producten direct samen te stellen en is de prijs direct zichtbaar. klussers krijgen korting op onze producten na het aanmaken van een zakelijk account. gaat u voor ons inmeten en monteren dan maken wij deze korting nog wat aantrekkelijker. glazz.nl is een dochteronderneming van steinfort glas b.v. in franeker. steinfort glas is een fabriek waar vlakglas wordt bewerkt, dit doen ze al bijna 100 jaar! dus wij mogen met recht zeggen dat we een jonge onderneming met bijna 100 jaar ervaring zijn!

Vernieuwen polycarbonaat platen veranda

 25/07 Dak & Dakgoot Open Z.s.m.
Beste, in de veranda van mijn huurder zou er één of twee polycarbonaat platen moeten vervangen worden kunt u eens langskomen om een vrijblijvende offerte te maken

Tapijttegels leggen in mobilhome

 18/07 Stofferen Open Z.s.m.
Het leggen van tapijttegels 50x50, in onze mobilhome. 20 stuks. we komen met de mobilhome naar u, of uw bedrijf, en wachten tot het klaar is. Voor een ervaren tapijtlegger of stoffeerder is dit niet meer dan één uurtje werk. We betalen enkel het arbeidsloon, geen voorrijkosten etc. Deze klus moet voor 1 augustus gedaan zijn, en de mobilhome is vanaf 20 juli beschikbaar. Kan ook s_avonds en in weekend. Mvrgr Ferdi van bellen 0468110973

Schilderen of behangen

 18/07 Schilder & Afwerking Beëindigd Z.s.m.
Een appartement living, hal,wc, twee slaapkamers

Vloer plaatsen

 07/07 Vloeren Open Z.s.m.
Vloer plaatsen - 50m2 (nieuwbouw) Tegels 45x45 cm.

Dringend laminaat +leggen kantoor

 02/07 Vloeren Open Z.s.m.
Laminaat nodig +plaatsing heel dringend voor kantoor

Gras maaien

 12/06 Tuin & Terras Beëindigd Z.s.m.
Ik zoek iemand om het gras te maaien aan de buitenzijde van het huis . U komt wanneer u wil en hoe laat . Er hoeft niemand thuis te zijn . 3 X in de maand juli . Elke keer met een interval van max 10 dagen . Indien mogelijk .

Aanleg terrasje in getrommelde klinkers

 08/06 Klussen Algemeen Beëindigd Z.s.m.
Vervangen bankirai terrasje door beton klinkers + aanleg paadje

Stacaravan renoveren

 06/06 Aannemer Beëindigd Z.s.m.
Wij willen onze stacaravan vanbinnen volledig laten renoveren. Momenteel zitten er 2 zitbanken, 1 tafel en een kastje in de caravan. Deze willen we laten ombouwen tot iets als een foodtruck, maar dan voor dranken. Om op opendeurdagen en events en dergelijke te staan (we werken in de immo sector).

Haag Scheren (60m)

 31/05 Tuin & Terras Beëindigd Z.s.m.
Het betreft 2 hagen van ongeveer 30m lengte. De ene haag is 2.5m hoog, de andere is ongeveer 2m hoog. Elektrische haagschaar is beschikbaar indien nodig.