Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Metsen enkele muurtjes in betonblokken

 Gisteren Metselen & Voegen Open 11-04-2020
Keldergat (zie foto's): hier dienen 2 evenwijdige muren in betonblokken gemetst te worden in trapvorm. Achteraf komen hier dallen over, dit is echter geen deel van deze opdracht. Daarnaast dienen er ook over de gehele breedte van het keldergat 2 gewone evenwijdige muren gemetst te worden (dus niet in trapvorm, zie foto's). Alles in gewone betonblokken. Prijs graag incl. werk, betonblokken en ander nodig materiaal.

Wanden opnieuw betegelen

 02/04 Tegels zetten Open 27-04-2020
In ons duplex appartement hadden wij graag 4 ruimtes opnieuw betegeld. belangrijk hierbij is dat wij willen opteren voor een plaatsing van de nieuwe tegels bovenop de bestaande tegels. wij willen geen breekwerken uitvoeren. de 4 ruimtes zijn de volgende en hebben samen een oppervlakte van ongeveer 50 m²: - doucheruimte op 2e verdiepig - toilet op 2e verdieping - badkamer op 3e verdieping - toilet op 3e verdieping de te plaatsen tegels zijn reeds aangekocht (0,9 mm dikte, 30 x 90 cm grootte) in de douchekamer en de badkamer zou uiteraard ook nog een waterwerend doek geplaatst moeten worden op de muren waar het water terecht komt van de douchestraal. qua materiaal zijn dus enkel de tegels reeds voorzien.

Tuin omploegen aanleg gazon

 26/03 Tuin & Terras Open Z.s.m.
De tuin omploegen en klaarmaken voor aanleg gazon is ongeveer 400 vierkante meter .

Laminaat plaatsen

 04/03 Vloeren Open 01-07-2020
Voor een nieuwbouwwoning ben ik nog op zoek naar iemand die eind juni of begin juli (afhankelijk van de oplevering) op een professionele manier laminaat kan leggen op de eerste verdieping. Het gaat om 4 slaapkamers en een nachthal ( totale opp. ca. 55 m2). Wij beschikken al over kwalitatieve laminaat van Balterio, een rubberen ondervloer, plinten en overgangsprofielen.

Afbreken serre

 02/03 Klussen Algemeen Open Z.s.m.
Afbreken van een bouwvallige serre van 6x5m

Vervangen dakgoot

 27/02 Dak & Dakgoot Open Z.s.m.
Vervangen dringend van 25 m dakgoot

Herstelling plat dak tuinhuis

 21/02 Tuin & Terras Open Z.s.m.
Hertelling plat dak tuinhuis. Door de storm van vorige week is er een tak door het plat dak van het tuinhuis gegaan. EPDM doorboord en 1 plank dient volledig vervangen te worden.

Scharnier van pvc-raam herstellen

 19/02 Kozijnen & Deuren Open Z.s.m.
Een boven-scharnier van een pvc-raam (draai/kiep) is stuk. Het raam sluit nog , maar we kunnen het niet meer kantelen, soms zit het precies uit den haak. (klink draait zot) Het merk kennen we niet, het raam zit er toch al 20jaar in.

Dampkap verbinden

 19/02 Keuken Open Z.s.m.
Er is al een dampkap aanwezig maar nooit verbonden er moet een ronde cirkel gemaakt worden en verbinden zodat het naar buiten gaat..

Afbreken schouw en opnieuw metsen

 18/02 Metselen & Voegen Open Z.s.m.
Stormschade aan schouw stukken afgewaaid deze moet verder afgebroken worden en herop gemetst worden.

Draagmuur

 13/02 Aannemer Open Z.s.m.
Draagmuur tussen keuken en living verwijderen: Hoogte 2.5 m, Breedte: 2.80 m. Het huis heeft een gelijkvloer en 1 verdieping.

Hulp bij onderhoud tuin.

 13/02 Tuin & Terras Beëindigd Z.s.m.
Hulp bij het proper houden tuin.

Inbouwen van vaatwasser

 15/01 Keuken Open Z.s.m.
We willen graag een inbouw vaatwasser laten installeren in een bestaande keuken. dit op de plaats van een bestaande kast en naast de kasten van afvoer. eventueel een afzonderlijke vaatwasser naast de kasten zou ook goed zijn. we hebben nu geen vaatwasser. we willen een installateur die de hele klus kan klaren : niet apart een loodgieter / schrijnwerken / elektricien.

Schilderen traphal nieuwbouw

 03/01 Schilder & Afwerking Beëindigd Z.s.m.
Graag zou ik mijn traphal laten schilderen , van een nieuwbouw , tesamen met de inkomhal en hal boven

Tegels en parketvloer leggen

 30/12 Tegels zetten Beëindigd Z.s.m.
Op 15 en 16 januari 2020 slijpen ze vloerverwarming in onze keuken en leefruimte. De keukenruimte (10m2) zou betegeld moeten worden en in de leefruimte (30m2) en inkomhal (6m2) parket moeten komen. Hiervoor zoeken we een nauwkeurige vakman/vrouw.