Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Schilderen 2 assistentieflats gent

 07/07 Schilder & Afwerking Open 14-07-2020
Nieuwbouw assistentieflats - oppervlakte ong. 85 m2. - schilderen muren en deuren. Liefst zo snel mogelijk een offerte a.u.b.

Snoeien hagen

 06/07 Tuin & Terras Open Morgen
Alle hagen dienen proper gezet te worden in een tuin van 1700m². Veel snoeiwerk, opkuis mag je aan ons overlaten.

Tuinhulp gevraagd

 03/07 Tuin & Terras Open Z.s.m.
Beste, wij zijn opzoek naar iemand die ons kan helpen bij het onderhoud van onze tuin.

Poutrel steken buitenmuur

 24/06 Aanbouw & Nieuwbouw Open Z.s.m.
Beste, wij hadden ons graag eens geïnformeerd wat het ongeveer zou kosten om een grote poutrel te steken. het gaat om een buitenmuur waar een achterbouw tegen komt. in deze buitenmuur zit al een groot gat van een schuifraam en een deurgat, tussen deze 2 staat een muurtje van ongeveer 1 meter. nu zouden we deze 2 willen samen nemen en het muurtje ertussen weghalen zodat er 1 grote doorgang is naar de nieuwe achterbouw. als men meet van het uiteinde van het schuifraam tot het uiteinde van de deur meet men 4m20. alvast bedankt. mvg, frederic

Leggen + aansluiten gasbuis

 22/06 Verwarming, Water & ... Open Z.s.m.
De vorige eigenaars kookten op gasbudon. Thans werd een gasteller in het huis geïnstalleerd. Wij hadden deze dus graag aan het net willen laten aansluiten. Mvg

Batterij vervangen ford s-max

 18/06 Auto, Scooter & Boot Open Z.s.m.
De batterij van onze wagen is leeg. Wagen staat op de oprit. Het lijkt niet eenvoudig om de batterij er te kunnen uithalen om te vervangen. Het betreft een ford s Max van het jaar 2014 (diesel, 2liter). Ik heb nog geen nieuwe batterij gekocht.

Betegeling badkamer & plaatsing sanitair

 13/06 Badkamer & Toilet Open 24-08-2020
Renovatie van een kleine badkamer: - Betegeling vloer (3m2) + wand (10m2) in visgraatstructuur. - Plaatsing sanitaire toestellen: badkamermeubel met opzetlavabo (+aansluiting), spiegel, douche (vloer + wand + aansluiting) + elektrische muurverwarming.

Betonplaat voor nieuw tuinhuis ( /-8x3m)

 12/06 Tuin & Terras Open 01-08-2020
We gaan een nieuw tuinhuis plaatsen en hiervoor hebben we een uitbreiding nodig van onze huidige betonplaat. de nieuwe afmetingen zijn +/- 8 m x 3.5 m, 15 cm diep met versteviging.

Het opzetten van een bestelde carport

 07/06 Klussen Algemeen Open Z.s.m.
Morgen wordt een bestelde carport geleverd. Deze zou moeten rechtgezet worden (15m2) en liefst nog deze week. Hiervoor moeten 3 palen in de grond (piketten zijn aanwezig zonder vijzen), en de andere 3 palen moeten op de beton bevestigd worden (ook hier is bevestiging zonder vijzen aanwezig). Er is nog geen dakgotenset en regenton besteld dus deze zou door u aangekocht moeten worden maar dit hoeft niet per sé deze week te gebeuren. Er staat ook reeds een tuinhuis waarvoor ook een regenton aangekocht zou moeten worden (bij voorkeur 1m3).

Schilderen

 24/05 Schilder & Afwerking Beëindigd Z.s.m.
Plafond bijwerken living en schilderen, alsook het plafond keuken, en de muren rondom verven, heb zelf mijn verf, eerst komen kijken om goed af te spreken!!!

Kleerkast uitbreken en vervoeren

 19/05 Verhuizen & Transpor... Open Z.s.m.
Kleerkast gekocht. Moet ter plaatsen gedemonteerd worden en thuis opnieuw gemonteerd worden. Afmetingen: 2m50 lang en 2m30 hoog.

Oud bad, toilet vervangen door nieuw

 14/05 Badkamer & Toilet Open Z.s.m.
Oud bad vervangen, toilet ook ,wastafelmeubel plaatsen + vinylvloer plaatsen en vochtwerende wanden

Ingraven trampoline

 12/05 Grondwerken Open Z.s.m.
Ik zou graag een trampoline van merk Berg in de tuin laten ingraven. Diameter van de trampoline is 430cm. Dit zal een kuil zijn van 1m diep. Tuin is toegankelijk met kraantje via oprit, er kan ook vlakbij een remorque geplaatst worden voor de grondafvoer.

Vast tuinwerk op regelmatige basis

 11/05 Tuin & Terras Open Z.s.m.
Op regelmatige basis: gras afrijden en onkruid borders en perkjes verwijderen. Twee keer per jaar: haag bijscheren.

Tuin Opruimen

 10/05 Tuin & Terras Open Z.s.m.
Geachte, er is wat opruimen in de tuin die we maar niet rond krijgen. er is een oud tuinhuis uit elkaar gehaald wegens stormschade, waarvan de restanten weg moeten. een paar rododendron en struiken die weg moeten. wat boomstronken van een gevelde boom en wat kap overschot dat weg moet. drie t betonpilaren (vroegere waslijn) die mogen uitgehaald worden. in bijlage foto’s. kan u hiervoor een offerte maken ? hoogachtend, matthew serck 0496708234