Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Vloer keuken en inkomhal

 23/05 Vloeren Beëindigd 27-06-2022
Graag opmeten en plaatsen van floorifyvloer zoals afgesproken tijdens plaatsen keuken (vloer moet nog gekozen en besteld worden)

Inrichten woonwagen

 01/05 Schrijnwerk & Timmer... Open 01-06-2022
Voor een totaalrenovatie van een woonwagen. Ramen en deur vervangen binnenafwerking parketvloer plaatsen enige ervaring elektriciteit handig ... Alle materialen zijn aanwezig graag referentie en uurtarief.

Tuinonderhoud

 19/04 Tuin & Terras Open Z.s.m.
Beste, Graag onderhoud tuin.groenafval takken en compost wegdoen en hagen afdoen Hopelijk op een gunstig antwoord. Mvg, Zora

Steunmuur, chappen, vloerisolatie

 13/04 Aannemer Open 22-08-2022
Wij zoeken iemand die een binnenmuur kan verwijderen. Chappen en mogelijks vloerverwarming leggen. Maken van een deuropening. Regio Geraardsbergen.

Kleine renovatie badkamer

 07/04 Badkamer & Toilet Open 01-08-2022
Oude tegels en vloer verwijderen. Oud badkamermeubel verwijderen. Nieuwe tegels en vloer plaatsen. Nieuw badkamermeubel plaatsen

Aanbouw vervangen

 07/04 Aannemer Open Z.s.m.
Huidige aanbouw, bestaande uit een staalconstructie met 2 gevels (1 ytong met hout, 1 hout) circa 16 m² met eraan vast een glazen serre circa 12 m² wil ik graag vervangen omdat ik het zwembad (gedeeltelijk onder staalconstructie) helemaal buiten wil laten (energie technisch beter) en om eventueel het zwembad later om te bouwen tot natuur zwemvijver. ook zijn er lekkages en is de helling van het glazen dak te vlak waardoor er problemen ontstaan. deze constructie zou geheel afgebroken moeten worden en vervangen worden door een nieuwe houtconstructie met platdak en glazen puien. op ongeveer een 1.2 m aan de gevel van de woning moet dak beloopbaar zijn. de rest van het dak wil ik graag als groendak (plat) evt met lichtkoepel. het nieuwe gedeelte is ongeveer 20 m² met 15 lm glazenpui. de werf is moeilijk bereikbaar met zwaar materieel, doorgang hoogte is beperkt tot 2m en het grasveld ernaast ligt verhoogd op ongeveer 1m van de bouw maar staan bomen voor, waar geen bomen staan is de afstand 3m. langs de bouw loopt een pad van circa 80cm breed en de afbraak van de staalconstructie is boven het zwembad.

Alle Bouwwerken

 29/03 Aanbouw & Nieuwbouw Open Z.s.m.
Alle bouwwerken en renovatiewerken,zowel metselen, afbraak, betonwerken, dorpels plaatsen en vervangen, isolatie's plaatsen, badkamer vernieuwen, tegels plaatsen

Kleine tuinklus

 23/03 Tuin & Terras Open Z.s.m.
Snoeien niet nodig Gras afrijden, onkruid wieden, deel terras afspuiten met hogedruk, 10 tal planten verplaatsen

Plaatsen van vijverbak in tuin

 11/03 Grondwerken Open Z.s.m.
Het plaatsen van een Hdpe bak van 4000x2000x1000. Bak zal aanwezig zijn. Er is een put aanwezig, maar moet nog aangepast worden + bodemstabilisatie en opvulling aan de zijkant.

Takken en hout wegvoeren

 04/03 Tuin & Terras Open Z.s.m.
Ik zoek iemand met remorque die hout en takken kan meenemen en opruimen ongeveer 2u werk zelf samen geharkt ook wat snoeiwerk;

Vervangen glas roton vensters

 02/03 Dakkapel & Dakraam Open Z.s.m.
Door storm is er regen gekomen tss het dubbel glas ! Raamkader is nog goed ! ( dak ) kan het glasraam met beweegbaar kader vervangen worden ??

Kleine afsluiting

 24/02 Hekwerk & Schutting Beëindigd Z.s.m.
Ik zou graag een afsluiting laten plaatsen van ongeveer vier meter poortje inclusief. Ik woon wel in een huurwoning, daarom zou ik niet voor het duurste kiezen.

Roofing dak van tuinhuisje vervangen

 23/02 Dak & Dakgoot Beëindigd Z.s.m.
Bestaande roofing dak is gedeeltelijk losgekomen door storm; de gehele dakbedekking zal moeten vervangen worden door nieuwe roofing: afmetingen ca. 255 x 440 cm.

Vervangen dampkap

 16/02 Keuken Beëindigd Z.s.m.
Wie kan onze oude dampkap eruit halen en onze nieuwe Novy telescopische dampkap plaatsen ?

Haag snoeien : hoge coniferen haag

 14/02 Tuin & Terras Beëindigd Z.s.m.
De coniferen haag is ongeveer 25 m lang, ze is wat uitgegroeid, en redelijk hoog graag ook het tuinafval afvoeren of deponeren in een door ons gehuurde container(volgens afspraak)