Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Pleisteren gyproc

 25/03 Stuken & Sierpleiste... Open Z.s.m.
Ongeveer 10m2 nog onafgewerkte gyproc. Ook stuk onderkant trap nog gyproc tegen te plaatsen en af te werken. Indien manusje van alles: we zoeken ook nog iemand om bamboe parket te leggen :)

Aanleggen nieuw terras

 21/03 Tuin & Terras Open 24-04-2023
Aanleggen van nieuw terras, ongeveer 70 vierkante meter

Spuitisolatie op ijzer

 02/03 Isoleren Open 15-07-2023
Een 20ft zeecontainer in de tuin, die zal gebruikt worden als bureau en extra bergruimte isoleren (intern, wanden en dak) met spuitisolatie. Minimale dikte.

Laagstamige fruitbomen

 01/03 Tuin & Terras Open Z.s.m.
Iemand die mijn 7 laagstam fruitbomen kan snoeien

Worteldoek tuin

 28/02 Tuin & Terras Open Z.s.m.
Ik heb een tuin (ca. 70 m2) in Herzele die wat onderhoud nodig heeft - bijeen harken boomschors aan de zijkanten - afvoeren gras/frezen - plaatsen worteldoek - terugplaatsen boomschors aan de zijkanten Ik kan voor worteldoek en grondpennen zorgen. De tuin is bereikbaar via een tuindeur. Je kan ook eventueel ook planken tijdelijk uit de omheining halen, dan kom je rechtstreeks op de straat uit. Graag een totale prijs en wanneer je de werken eventueel zou kunnen uitvoeren, aub.

Rem van een oude lift werkt te traag.

 25/02 Klussen Algemeen Open Z.s.m.
Remschoenen gedemonteerd en binnengestoken voor revisie. daarna terug geinstalleerd. lift zakt nog steeds te ver. ( waarschijnlijk wordt de rem te traag bediend, of is er een ander probleem waar ik niet van afweet ). fotocel ? iets anders ? wie heeft meer kennis dan ik ? ben zelf totaal geen mechanieker, een gewone klusjesman. maar dit probleempje lukt mij niet te klaren.

Afbreken muur, uitplamuren, sanitair

 23/02 Klussen Algemeen Open Z.s.m.
Algemeen: uitplamuren van de kopse wanden en plafond (als gevolg van het uitbreken), en de keukenmuur vloer van uitgekapte muur egaliseren, zodat deze gelijk komt met de rest van de keukenruimte uitbreken muur zodat de raamopening een deuropening wordt. Dit mag tot aan het plafond. uitbreken van de deur die toegang geeft aan de leefruimte uitbreken van de omkasting (toegang keuken vanuit inkomgang) keuken: Ook het gasfornuis mag afgekoppeld worden, en in de leefruimte geplaatst worden in de keukenkast (onderbouw) zijn een aantal leidingen, waarvan ik het nut niet ken. We bespreken nog ter plaatse hoe we die best wegwerken. verleggen van de radiator leidingen van keuken naar inkomgang herplaatsen van de afzuigkap (hangt schuin), eventueel vernieuwen van de omkapping afzuigkanaal badkamer: vernieuwen van de stang voor douche (heb je formaten nodig?) vernieuwen kraantje wastafel, evenals afsluitkraantje onderaan de wastafel (sluit niet meer goed af) verwijderen van een tussenstuk, dat door de huurder is aangebracht verwijderen van bestaande silicone (zal ik reeds deels/volledig voor je gedaan hebben), en opkitten van nieuwe voegen (wastafel en douche)

Afwerking mdf en plinten

 21/02 Schrijnwerk & Timmer... Open Z.s.m.
Keuken kast van ongeveer 2m x 0,60cm afwerken met mdf tot aan plafond en houten plinten plaatsen in keuken

Oude stacaravan te Stekene slopen

 18/02 Sloopwerkzaamheden Beëindigd Z.s.m.
Oude stacaravan moet weggehaald worden. Plaats proper achterlaten. wij zoeken dus slopers / en of geïnteresseerden om de caravan weg te halen. Graag prijs met afbraak voortent en met of zonder inhoud (vaste meubilair) Te bespreken wanneer kan.

Terras achter veranda

 13/02 Tuin & Terras Open Z.s.m.
Terras van 8 op 7 m en dan nog stukje voor tuinhuis 1 op 8 m. een kleine 70 m2. momenteel is dit gras en wij wonen zeer vochtig. dus voldoende afwatering. achter ons is de kouter van welle/denderleeuw

Vervangen dampkap

 12/02 Keuken Open Z.s.m.
Onze dampkap zuigt slecht af. We willen deze graag laten vervangen, inclusief de afvoer naar buiten die mogelijk niet ideaal geplaatst is en niet breed genoeg is

Tuinomheining herstellen

 03/02 Tuin & Terras Open Z.s.m.
Beste, Onze draden tuinomheining (groen) is bijna volledig losgekomen van 1 paal door de wind, de omheining aan beide zijden van deze paal staat nu ook niet meer strak. Mvg,

Lek toilet.

 30/11 Badkamer & Toilet Beëindigd Z.s.m.
Bij doorspoelen van het toilet een klein plasje water onderaan het toilet. + Een verdieping lager een plasje water op de grond die van achter de wandtegel komt.

Effen zetten muren structuurverf (56 m²...

 15/11 Stuken & Sierpleiste... Beëindigd Z.s.m.
Pleisteren van 4 muren van een slaapkamer, muren bevatten momenteel structuurverf, effen zetten van de muren

Poutrel steken boven garagepoort

 07/11 Gevel Beëindigd Z.s.m.
Poutrel steken +/-2.6m lang , boven garagepoort omdat bovengemetste stenen loskomen