Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Behangen in woonkamer en keuken

 09/11 Behangen Open 15-12-2019
Woning dd. 2012 (woonkamer + keuken) in vliesbehang afwerken. materiaal zal ter plaatse zijn. ideale klus voor wie graag behangt. Beide ruimtes samen = om en bij de 50 vierkante meter. Graag ook elektrische sfeerhaard en televisie aan de muur vastmaken. graag offerte uiterlijk 25/11

Bovenkant vitrine salontafel maken

 30/10 Schrijnwerk & Timmer... Open Z.s.m.
Onderkant van salontafel wil ik behouden, pootjes misschien wat afzagen. Nieuw blad van 135 cm lang en 60 cm breed . Boven het nieuwe blad 10 cm hoogte met wat verdeelvakjes in en daarbovenop een glazen plaat.

Slopen stacaravan

 02/10 Sloopwerkzaamheden Open Z.s.m.
Slopen oude stacaravan +- 9op3m. +aangebouwde veranda ong.6op1.5m. (hout)+tuinhuis+-3op3m.

Haagbeuk kaasrecht scheren

 01/10 Tuin & Terras Open Z.s.m.
Een ganse dag haagbeuk scheren in Nevele

Ligbad omwisselen naar inloopdouche

 30/09 Vloeren Open 01-01-2020
We zouden graag ons ligbad laten verwijderen. In de plaats zou er een inloopdouche moeten komen met zelfde vloeren (parketvloer) als de badkamer. Er zouden ook sanitaire aanpassingen moeten gebeuren waaronder afvoer wijzigen van bad naar douche. Ook aanpassingen van de watertoevoer + douchescherm.

Bad en hangtoilet

 22/09 Aannemer Open 30-11-2019
Hang toilet plaatsen en bad

Slaapkamers en berging schilderen

 17/09 Schilder & Afwerking Open Z.s.m.
Graag had ik een offerte gekregen voor het schilderen van 3 slaapkamers en 1 berging. De slaapkamers zijn een paar jaar geleden behangen met vliesbehang en nadien geschilderd. Aan de berging is nog niks gedaan.

Vervangen keukenkraan en keukenboiler

 11/09 Keuken Beëindigd Z.s.m.
Vervangen keukenkraan en keukenboiler (kleine boiler enkel voor water in keuken)

10 nieuwe binnen deuren te sch

 11/09 Kozijnen & Deuren Beëindigd Z.s.m.
10 nieuwe binnen deuren te schilderen in app te zottegem

Tegels wc

 10/09 Tegels zetten Open Z.s.m.
Tegels in wc zetten, -+ 5 m2, rekening houden met kleine lavabo en hangende wc (eventueel verwijderen en terugzetten?? of errond werken)

Snoeiwerk kleine tuin

 05/09 Tuin & Terras Open Z.s.m.
Het bijsnoeien van de klimop aan de achtergevel en deze aan de scheidingsmuur van de buren. Eventueel ook het snoeien van onze sparren aan de zij- en achterkant van de tuin. De tuin is ongeveer 15 op 5 meter.

Tegelvloer uitbreken en betegelen

 04/09 Tegels zetten Open Z.s.m.
We zouden graag in een living, gang en keuken tegels uitbreken en nieuw keramisch parket willen leggen. Het betreft een appartement gebouwd in de jaren zestig. Daarom weten we niet of er mogelijks asbest in de tegels en tegellijmen zit. Indien mogelijk een aannemer die met alles kan helpen en een offerte per m² of per uur. Dank!

Keuken demonteren en verplaatsen

 29/08 Keuken Open Z.s.m.
Een U-vormige keuken met toestellen die tweedehands is aangekocht zou moeten gedemonteerd worden en van Antwerpen naar Rupelmonde gebracht worden en in een garage weggezet worden, dus niet monteren enkel demonteren en wegzetten. Graag zo snel mogelijk ten laatste maandag 2 september

Dringend snoeien klimop twee hoog

 27/08 Tuin & Terras Open Z.s.m.
Dringend snoeien van klimop tegen de achtergevel.

Leegmaken ruimte van 6 op 5

 20/08 Verhuizen & Transpor... Open Z.s.m.
Beste, ik heb een ruimte van 6 op 5 die moet leeggehaald worden. het gaat over een wandmeubel in 3 delen, spiegels, kaders, stoelen, 2 bedden, 1 commode en wat andere kleine spullen. het moet naar het containerpark omdat ik deze ruimte wil vrijmaken. deze ruimte bevindt zich in gent, koning albertlaan 112 op het gelijkvloers. met vriendelijke groet, gino