Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Douchewanden en douchebak plaatsen.

 01/08 Badkamer & Toilet Open Z.s.m.
Douchebak met douchewanden plaatsen eveneens thermostatische kraan verplaatsen, watertoevoer is veel te laag geplaatst moet verhoogd worden. Regio Sint-Niklaas

Schilderen muren,plafond en houten ramen

 31/07 Schilder & Afwerking Open 06-08-2021
Living -4,20m x6.5m - met groot schuiftraam op korte zijde. slaapkamer : 3mx4.25m met raam nachthal : 5,70mx1 m waar 6 deuren op uitgeven. prijs per uur of totaalprijs

Herstel tuinhuis

 21/07 Tuin & Terras Open Z.s.m.
Herstel plank in het midden van de facade van het tuinhuis die uitstulpt, die niet meer in de tandgroef zit Vervanging afdekplank dak die kromgetrokken is (4, 5m)

Sheren van hagen + gras maaien

 19/07 Tuin & Terras Open Z.s.m.
Het snoeien van hagen is eenmalig. wel grote tuin. liefst met 2-3 personen de hagen scheren. alleen kan ook maar zal heel stuk langer duren. graag het tuinafval kunnen wegvoeren naar containerpark. we hebben een grote aanhangwagen ter beschikking. ( nummerplaat zelf te voorzien). komende 3 weken ook graag 2x gras afrijden. ( +- 2 u per grasmaai beurt). alsook de boordjes scheren. alle materiaal ter beschikking voor 1 pers.

Klein tuin onderhoud

 08/07 Tuin & Terras Open Z.s.m.
Onderhoud van tuintje gelijkvloersappartement. Gras 3,5x8 meter hier en daar staat een struikje bloemen langs de kant. Omgeven door een haag die geschoren moet worden, een kant van 8 meter en de 2 zijkanten elk 6,5 meter hoogte ongeveer 2,2 meter. Ik heb een kleine elektrische grasmaaier, en elektrische haagschaar. Graag ook het tuinafval meenemen.

Dakvenster plaatsen

 07/07 Dakkapel & Dakraam Open Z.s.m.
Dakvenster plaatsen

Snoeien klimop

 05/07 Tuin & Terras Open Z.s.m.
Klimop aan gevel en in tuin snoeien. Totale oppervlakte 32m², maximale hoogte 3,5 meter. Graag ook snoeisel opruimen en meenemen.

Nieuwe dampkap

 04/07 Keuken Open Z.s.m.
Huidige dampkap werkt niet. Afmeting 600 breedte, telescopisch inbouwmodel met geïntegreerde motor. Afzuiging 100 diameter. Specialist nodig die nieuwe dampkap zoekt die past of schouwdampkap adviseert indien niet mogelijk.

Snoeien maaien en advies

 03/07 Tuin & Terras Open Z.s.m.
Hagen snoeien, gras maaien en advies geven voor onderhoud

Kort wegnemen/lossen gedeelte regenpijp

 02/07 Dak & Dakgoot Beëindigd Z.s.m.
We zoeken iemand die een regenpijp (op de gevel van onze buren) kort even kan komen lossen (stukje ervan tussen halen/opzij schuiven) zodat de man van Proximus een gat kan boren bij ons voor de fiber. Hij moet schuin bij ons binnen boren en de buis hangt in de weg. Van zodra de proximus man klaar is mag de buis terug. Normaal een hele korte klus dus... (liefst voor het bouwverlof)

Waterdicht maken van gevel

 28/06 Klussen Algemeen Open Z.s.m.
Heb waterinsijpeling naar binnen toe via achtergevel. Kan hem niet dicht krijgen met silicone.

Overdekt terras van 8 m2

 20/06 Tegels zetten Open Z.s.m.
Oude tegels verwijderen, nieuwe natuursteen aanbrengen. Balustrade losmaken en betonstrook daaronder herstellen en opkuisen, balustrade herplaatsen.

Herstellen van losgekomen veerscharnier

 10/06 Klussen Algemeen Open Z.s.m.
Door gebruik is de veerscharnier van een kast boven de frigo losgekomen, mss gat opvullen en terugplaatsen of nieuwe veerscharnier? ( mss offerte voor herstelling en voor nieuwe scharnier. De frigo deur ook controleren of terug aanspannen. ( aparte offerte ) ik kan eventueel foto bezorgen bedankt

Afvoerbuis dampkap leggen

 10/06 Keuken Open Z.s.m.
Onze dampkap is nog niet verbonden met de dakdoorvoer. Er is al een gat in het gipskartonnen plafond, maar er zitten nog enkele lagen materiaal tussen vooraleer je bij de dakdoorvoer bent.

Dampkap vervangen

 07/06 Keuken Open Z.s.m.
Graag aankoop nieuwe passende dampkap en oude verwijderen. let op de afzuig zit in spanblafond. graag plaatsing zonder spanblafond te beschadigen.