Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Tipgevel ztenen los stalling

 19/04 Gevel Open 26-04-2021
Tipgevel stenen losgerukt door kauw, 1 vierkante meter

Behangen verven deuren,plafont

 14/04 Behangen Open 12-05-2021
Plafont living hall,slaapkamer ongeveer 48 vierkante meter en verven 4 deuren en omlijsting. behangen ongeveer 40 meter.

Klein tuin onderhoud

 09/04 Tuin & Terras Open Morgen
Onderhoud van tuintje gelijkvloersappartement. Gras 3,5x8 meter hier en daar staat een struikje bloemen langs de kant. Omgeven door een haag die geschoren moet worden, een kant van 8 meter en de 2 zijkanten elk 6,5 meter hoogte ongeveer 2,2 meter. Ik heb een kleine elektrische grasmaaier, en elektrische haagschaar. Graag ook het tuinafval meenemen.

Schoonmaker

 07/04 Schoonmaak Open Z.s.m.
Ik ben op zoek naar een job van schoonmaken

Gras opnieuw zaaien

 06/04 Tuin & Terras Open Z.s.m.
Graag had ik een vrijblijvende offerte willen vragen voor het verwijderen van ons oud gazon en gazon opnieuw in te zaaien. Ik woon in deinze en het betreft een oppervlakte van ongeveer 140m2. Mvg

Aanleg van tuin

 06/04 Tuin & Terras Open Z.s.m.
Wij willen graag onze tuin aanleggen. We zijn net verhuisd naar een nieuwbouw. Hiervoor willen wij een oprit (28 m²) laten aanleggen, bestaande uit klinkers. Een terras laten aanleggen (28m²) bestaande uit keramische tegels. Een omheining laten plaatsen (ong. 100m) inclusief 3 tuinschermen voor de scheiding met de buren. Zaaien van gras in de tuin (ong. 250m²).

Radiatoren

 29/03 Klussen Algemeen Beëindigd Z.s.m.
Er moeten negen radiatoren worden geplaatst en aangesloten.

Draagmuur weghalen, plaatsen poutrel

 29/03 Aannemer Open Vandaag
Draagmuur verwijderen van 5 meter tussen Living + keuken en poutrel plaatsen

Vervanging dak tuinhuis

 29/03 Dak & Dakgoot Open 01-06-2021
Momenteel golfplaten als materiaal (asbest?) maar mag vervangen worden door duurzamer materiaal. Afmetingen: 3,80 meter breed langs beide zijden / zijde links 1,80 meter lang, zijde rechts 2,70 meter lang. Houtconstructie in principe nog in orde. Eventuele herplaatsing van aanwezigen goten. Oud materiaal bij voorkeur mee te nemen...

Gasleiding leggen

 29/03 Verwarming, Water & ... Beëindigd Z.s.m.
Gasleiding leggen +/-30m deel boven grond en deel ondergronds 2verbruikers van 9kw en 11kw. de 9KW is een tussen afgetakte kachel en 11kw is het fornuis. we starten bovengronds in garage aan meter, daarna gaan we ondergronds buiten(terras) verder om dan binnes huis te komen bovengronds.

1 kast verhuizen van Aalst naar Deinze

 27/03 Verhuizen & Transpor... Open Z.s.m.
De kast staat op gelijkvloers, is makkelijk bereikbaar. Ook af te leveren op gelijkvloers. De kast zal leeg zijn en de eigenaar zal aanwezig zijn bij verhuis.

Schilderen + eventueel plaumuren

 23/03 Schilder & Afwerking Open Z.s.m.
Beste, voor een pop-up regio gent-sint-pieters moet het pand gedeeltelijk geschilderd worden. zo dient er over een muursticker geschilderd te worden en over enkele grote paarse stroken op de muren. alles moet terug wit zijn. ook kan er eventuele lichte beschadiging aanwezig zijn door het verwijderen van de muurstickers, deze zouden dan ook hersteld moeten worden. dit klein project kan uitgevoerd worden vanaf april. kunt u mij een offerte of enkele richtprijzen bezorgen? ik zie uw reactie graag tegemoet en kijk uit naar een eventuele samenwerking!

Plaatsen vinyl tegels

 22/03 Vloeren Open Vandaag
Ongeveer 40 m2 Moet gelegd worden op betonnen ondervloer

Vervanging draagbalk tuijnhuis

 20/03 Schrijnwerk & Timmer... Open Z.s.m.
Vervanging van de bestaande draagbalk 500 x 15 x 6 cm van een tuinhuis in betonplaten door een water- en weerbestendig exemplaar. De draagbalk is met zware schroeven in 4 betonpalen bevestigd. Op deze balk moet een kleinere 500 x 4 x 4 cm balk worden bevestigd, waarop de dakbedekking moet worden vastgemaakt. Deze dakbedekking bestaat uit een lichte doorzichtige polyesterrol, die met weerbestendige schroeven is bevestigd. Prijsafspraak na bezoek ter plaatse.

De schuifdeur in pvc sluit/opent niet

 15/03 Kozijnen & Deuren Open Z.s.m.
Bij het gebruiken van de hendel om het schuifraam te openen of te sluiten werkt het raambeslag niet mee. Het bovenste gedeelte krijgen we niet meer gesloten van het raam momenteel. Wellicht moet het raam beslag gedeblokkeerd of vervangen worden. Graag zo snel mogelijke interventie deze week na 17h.