Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Montage

 Gisteren Keuken Open 24-06-2024
Ik heb een keuken volledig besteld bij Brico,ik wil een vakman die keuken meubles te monteren.

Onkruid verwijderen en gras maaien

 08/06 Tuin & Terras Open Z.s.m.
Gras maaien en onkruid verwijderen in tuin en rondom het huis. Grote tuin, vermoed ganse dag werk.

Terraswerken buiten

 05/06 Tegels zetten Open 01-07-2024
40m2 tegels ongevver buitenterras met gedeeltelijke overkapping, terras openbreken of niet, onderliggend probleem, lees:vochtplek, wegwerken etc.. Te bereiken telkens in de namiddag vanaf 13u30! Telnr: 0472 843 943 Email: tolunaykaratasli@gmail.com Mvg

Herstellen lek in roofing op pergoladak

 31/05 Dak & Dakgoot Open 06-04-2028
Het gaat hem hier over geen grote klus .Als we in de tuinpergola zitten zien we dat langs beide kanten van de achterzijde water insijpelt . Ik had dit graag laten herstellen . liefst zo vlug mogelijk uitvoeren

Raam vergroten

 22/05 Aannemer Open Z.s.m.
Ik zoek een aannemer om mijn raam te vergroten. dit raam komt tot op de grond. momenteel is het 211 hoog, 252 breed. ik zou dit 30 hoger willen, 50 breder. Graag offerte voor werken + steunbalk binnen + steunbalk buiten. plaats is Drongen.

Terrastegels en voegwerk herstellen

 18/05 Tegels zetten Open Z.s.m.
Het gaat hier over een 20 tal tegels op terras en auto oprit. Ik heb nog wel reserve tegels.

Hendel raam gaat niet naar beneden

 14/05 Kozijnen & Deuren Open 07-05-2025
Het sluitingsmechanisme van enkele ramen is nogal stug, de hendel gaat niet helemaal tot beneden. Het gaat om houten ramen die horizontaal kantelen rondom twee scharnierpunten.

1600 m² lang gras maaien

 12/05 Tuin & Terras Open 05-06-2025
ASAP 1600 m² lang gras maaien te Merelbeke Hundelgemsesteenweg

Dvbfhh fghjg fghjh

 10/04 Behangen Open Z.s.m.
Ffvhhgdxvbh fhnhf fgnnn

Terras opfrissen en verpotten

 02/04 Tuin & Terras Open Z.s.m.
Het gaat om een terras van 10 meter diep en 6 meter breed. met stenen verhogingen. in de laatste staat een (te) grote hoeveelheid riet, en lavendel. verder een druivelaar over 10 meter. vanwege de voortdurende regen zijn veel planten verzopen (denk ik), maar dat wacht ik nog even af. en dat heeft er ook voor gezorgd dat ik vorig jaar (en dit jaar) niets heb kunnen doen aan afval bladeren, riet etc. en ik word helaas belemmerd door chronische aandoening, die vooral mijn spieren treft, waardoor ik nooit kan afmaken waar ik aan begonnen was. de druivelaar moet dringend gesnoeid, het riet gesnoeid en geverticuleerd, bladerafval opgeruimd (ik heb een gft-bak, maar die wordt niet geleegd door ivago. het terras zelf gekuist (heb middel daarvoor), sommige (grote) planten verpot, en zo mogelijk ook afvoer van afval (plantenresten en potgrond) naar hetzij ivago hetzij anderszins.

Plaatsen waterkering in gevel

 18/03 Metselen & Voegen Open 08-08-2024
Uithalen gevelstenen, plaatsen van waterkering door de spouw tot in dragende muur, terugplaatsen gevelstenen en opvoegen, lengte totaal 6m, boven begaanbaar verandadak

Uiteen halen wandkast dichten gaten

 21/02 Klussen Algemeen Open Z.s.m.
1. Uiteenhalen ( uitbreken) van wandkast van 2 m breed en 2,5 m hoog 2. dicht cementeren van gaten onder keukenkasten en achter de wandkast ( wegens muizenprobleem )

Uitbreken natuurstenen vloeren

 20/02 Vloeren Open Z.s.m.
Renovatie badkamer + vloeren badkamer, dressing en nachthal Ongeveer 45 m² Hulp bij uitbraak, zo snel mogelijk - begin maart

2 spots vervangen door lusters

 30/01 Elektra Open Z.s.m.
Op 2 plaatsen in ons huis zit er een enkele spot. We zouden beide willen vervangen door een mooie hanglamp en luster. We zoeken dus een handige elektricien die hier de juiste kennis en tools voor heeft. De hanglamp is design en de luster is 70's vintage met glas, fragiel dus. Een vaste hand en oog voor detail zijn zeeeer welkom :)

Bepleisteren van 6 M2

 24/01 Stuken & Sierpleiste... Open Z.s.m.
In 2 slaapkamers na het verwijderen van muurtegels, de oppervlakte uit cementeren of bepleisteren. Totale oppervlakte is ongeveer 6 M2.