Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Waterschade

 27/09 Klussen Algemeen Open 01-11-2023
Door waterschade is er een plafond te herstellen en de vloer

Renoveren asfalt oprit.

 27/09 Bestrating Open 02-11-2023
Het asfalt van mijn oprit (ca 200m²) is korrelig geworden. Kan dit gerenoveerd worden?

Renovatie badkamer. ( 25m²)

 25/09 Badkamer & Toilet Open 26-10-2023
Plaatsen van toilet, bad, douche en badkamermeubel. Schilderen en plaatsen van laminaat.

Snoeien boom berk

 20/09 Tuin & Terras Open 04-10-2023
Wij hebben een berk in de tuin staan die elk jaar moet kortgesnoeid worden rond september/oktober. Deze is net te hoog en te groot om dit zelf te doen. Wij hebben ook niet het gepaste materiaal.

Vervangen planchet dakgoot

 20/09 Dak & Dakgoot Open Z.s.m.
Planchet van dakgoot is half naar beneden gekomen. Oude verwijderen en nieuwe plaatsen. Dakgoot op ongeveer 6meter hoogte. Planchet is 18cm met neus . In hoekoverloop, nog ok maar verloopstuk nodig.

Photobooth maken

 11/09 Schrijnwerk & Timmer... Open Z.s.m.
Ik ben op zoek naar een vakman die me een photobooth (voorbeeld zie foto in bijlage)kan maken in triplex plaat. Ik heb reeds 2 photobooth's in hout, maar deze zijn vrij zwaar om te verplaatsen. Daarom dacht ik aan de platen die gebruikt worden voor DJ cases of iets in die aard. Moet sterk zijn en niet te zwaar en moet tegen een stootje kunnen.

Wifi verbeteren in huis

 06/09 Computer & Internet Beëindigd Z.s.m.
Momenteel slechte dekking van wifi in huis , in bepaalde kamers valt deze weg. Ter plaatse bekijken wat de mogelijkheden zijn om dit op te lossen zodat we overal een normaal wifi bereik hebben .

Herstellen van voegwerken

 05/09 Metselen & Voegen Open Z.s.m.
Herstellen van voegwerk.zoals men kan zien op de foto's, over de ganse lengte van de trap (ongeveer 4 meter lengte) de voegen herstellen. de hoogte - breedte van de strook is tussen de 30 en 40 cm. graag een degelijk voegmengsel met eventueel wat compactuna. op drie plaatsen onder aan het muurtje (zie foto's) bijwerken met cementmengsel data in overleg niet superdringend, maar wel graag voor de winter. er is geen materiaal aanwezig (met compactuna kan ik jullie wel helpen)

Inbouwvaatwasser in bestaande keuken

 03/09 Keuken Open Z.s.m.
Onze keuken beschikt momenteel niet over een inbouw vaatwasser. Er is een stopcontact reeds voorzien, de vaatwasser zou ik een bestaande kast moeten komen naast de spoelbak...

Tuin freezen en egaliseren

 29/08 Tuin & Terras Open Z.s.m.
Verwilderde tuin van 300 vierkante meter freezen en egaliseren, gras zaaien, terras leggen. Toegang is wel maar 80 cm breed.

Wachtbuis onder oprit plaatsen

 29/08 Grondwerken Open Z.s.m.
Om een Proximus kabel te laten trekken, is er een wachtbuis nodig onder onze oprit. Hiervoor zoek ik iemand die dat voor ons kan en wil doen, zonder de oprit te hoeven uitbreken. De afstand is ongeveer 10 meter.

Dunpleister plaatsen ( studio 40 m2)

 08/08 Stuken & Sierpleiste... Open 06-10-2023
Dringend studio 40m2 te bepleisteren komen begin september keuken plaatsen Door ziekte heeft iemand geannuleerd

Aftoppen en snoeien van beukenhaag

 24/07 Tuin & Terras Open Z.s.m.
Aftoppen en snoeien van beukenhaag Ongeveer 30 lopende meter De haag is nu 2.5 tot 3m hoog, kettingzaag zal nodig zijn. Afvoeren van snoei afval.

Vervangen regenwaterpomp

 24/06 Verwarming, Water & ... Open Z.s.m.
Wij kijken uit naar iemand die onze huidige KSB regenwaterpomp vervangt door een nieuwe.

Terras aanleggen

 01/06 Tegels zetten Open Z.s.m.
Aanleggen van een terras van 140 vierk meter … deze zal volledig geniveleerd zijn … graag prijs voor stabilisé + plaatsen tegels en voegen … tegels zijn hier al ter plekke