Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Schrijfwerk juli augustus

 17/07 Schrijnwerk & Timmer... Open Z.s.m.
Voor jul augustus wij zijn net verhuisd naar lanaye, een kilometer onder maastricht in belgië, en willen/moeten door omstandigheden timmerklussen uitbesteden en kunnen ze niet goed zelf doen. uiteraard moet u even komen kijken om te zien en te bespreken wat allemaal nog moet gebeuren, wat u kan. graag met portfolio of referenties. u moet hierbij denken aan: klemmende deuren afwerken/aftimmeren voor en achterdeur dak schuur golfplaten vernieuwen afwerken halletje meterkast afwerken deur en plafond wc beneden ‪

Draag constructie inspecteren

 26/12 Aannemer Beëindigd Z.s.m.
Graag de draag constructie van de gevel inspecteren. Veuillez inspecter la structure porteuse de la façade.

Drone van dak halen

 03/01 Dak & Dakgoot Beëindigd Z.s.m.
Er ligt een drone op het dak van een gebouw. Dit dak is alleen bereikbaar dmv een hoogwerker/schaarlift (ongeveer 25 meter hoog). De drone moet er af gehaald worden. graag een totaalprijs.

Badkamer en laminaat

 16/07 Klussen Algemeen Beëindigd Z.s.m.
Een badkamer installeren in een lege kamer. Laminaatvloeren leggen in slaapkamers.

Onderhoud tuin en natuurgebied

 03/06 Tuin & Terras Beëindigd Z.s.m.
Groot deels parkachtig terrein van 1 hectare gelegen in de belgische ardennen is dringend aan onderhoudsbeurt toe. hoog gras maaien liefst met plantsoenmaaier en gras afvoeren op eigen terrein en hagen snoeien. eventueel onkruid wieden in border. het is een klus voor meer dagen. er is gelegenheid om ter plaatse te overnachten.

Muurtje metsen !

 18/05 Metselen & Voegen Beëindigd Z.s.m.
Ploeteren en ploeteren en ploeteren

Tuinonderhoud

 23/03 Tuin & Terras Beëindigd Z.s.m.
Wij zijn op zoek naar iemand die onze tuin klaar kan maken voor de lente / zomer. langs onze oprit dient de geplaatst lavendel vrijgemaakt te worden van onkruid. ongeveer 60m lang bij 3 m breed. wij hebben een beukenhaag geplaatst ongeveer 240m lang welke vrij gemaakt moet worden van gras e.d. dat tussen de stammen groeit. zodoende kan de recent geplaatste haag weer groeien. ons grasveld van ongeveer 1200m heeft een zware winter tekent en moet gerepareerd worden. er groeit klein riet en veel onkruid in. verticuleren, aanvullen, inzaaien, walsen en bemesten (?) genoeg te doen maar wel makkelijk veel meters te maken.