Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Renoveren van nagelsaon

 16/04 Klussen Algemeen Open Vandaag
Het gaat om plaatsen van de toilet, behangen, air o plaatsen etc

Haag inkorten en gelijk maken

 13/04 Tuin & Terras Open Z.s.m.
Haag inkorten en gelijk maken, en afval verwijderen.

12 binnen deuren inbouwen

 10/04 Schrijnwerk & Timmer... Open Z.s.m.
12x binnendeur inbouwen in een nieuwbouw woning. Deur plus kit staat al klaar.

Snoeiwerk en boom verwijderen

 31/03 Tuin & Terras Open Z.s.m.
In de tuin is een verwilderd stuk met struiken en een hele oude perenboom die dringend gesnoeid/verwijderd moeten worden. Helaas is het te hoog voor mij en heb ik het materiaal er niet voor. Daarnaast heb ik veel tuinafval wat naar het milieupark gebracht moet worden. Datum uiteraard in overleg.

Afwassen plafond

 28/03 Schoonmaak Beëindigd 29-04-2019
Afwassen plafond i living

Herstellen van terrasomheining

 20/03 Hekwerk & Schutting Open Z.s.m.
De schutting van mijn terras is kapot gegaan door de storm. Het gaat om een groene draad met kunstgras, die vast zit aan de bankirai (palen in poten, poten vastgeschroefd in de bankirai). Eén plank van de bankirai is los gekomen en met de palen bij de onderbuur naar beneden gevallen. De poten dienen hersteld te worden, de palen en de draad zijn nog intact. Ik zou graag een stevige oplossing hebben zodat het niet opnieuw stuk gaat bij een volgende storm. Ik heb het aangegeven bij de verzekering, dus heb een offerte nodig om de werken aan te kunnen geven.

Vernieuwen van lood rond schoorsteen

 16/03 Dak & Dakgoot Open Z.s.m.
Vervangen van loodrand rond schoorsteen

Slaapkamer behangen

 15/03 Behangen Open 30-08-2019
Zoek iemand die slaapkamer kan behangen

Ophanging van een lamp in de vide

 17/02 Klussen Algemeen Open Z.s.m.
Beste wij hebben in onze zitruimte een vide van ongeveer 6m op 4m. we hebben een lamp aangekocht en deze zou moeten opgehangen worden. omdat wij geen stelling hebben of een lader die tot aan het plafond reikt zoeken wij dus iemand die dit voor ons kan komen doen. elektriciteit is er al aanwezig. er moeten enkel gaten geboord worden voor de ophanging van de lamp alsook de lamp bevestigen. ik heb uw gegevens doorgekregen van twizzi. mvg lindsey dierckxsens 0483 65 03 27

Uit- en inbouw telescopische Dampkap

 15/02 Keuken Open Z.s.m.
Uitbouwen telescopische Novy dampkap 90 cm en vervangen door de reeds aanwezige identieke nieuwe. De luchtafvoerbuis is reeds door ons vervangen door eentje van 15 cm. De voorfrontdeuren met kruidenrekje zijn reeds gedemonteerd door ons. Graag een offerte met het tijdstip der plaatsing bij benadering. Vriendelijke groeten

Buitenramen schuren/verven en houtrot

 28/01 Schilder & Afwerking Open Z.s.m.
Verschillende hardhouten kozijnen verven en op enkele plekken houtrot bijwerken met 2 componenten. daarnaast op 1 schuifwand een stukje hout nieuw maken

Betonnen trap tussen talud plaatsen

 23/12 Bestrating Beëindigd Z.s.m.
Voor onze nieuwbouwwoning zijn we op zoek naar iemand die ons een betonnentrap kan plaatsen naar onze voordeur. De trap moet tussen een talud komen. We hadden graag een prijs en advies ontvangen.

Douche tegelen

 19/11 Tegels zetten Beëindigd Z.s.m.
Wij worden al weken aan het lijntje gehouden door iemand die dit zou komen doen. Deze week wordt de badkamer geplaatst, maar de douche is nog steeds niet getegeld. Dus alles dreigt mis te lopen. Wie kan ons snel helpen? Al het materiaal is aanwezig (tegels, doek, lijm).

Draagmuur verwijderen+plaatsen balk

 12/11 Sloopwerkzaamheden Beëindigd Z.s.m.
Beste, Ik zoek iemand die een draagmuur kan verwijderen van 3 meter breed, die tevens een nieuwe stalen balk kan berekenen en kan plaatsen. Evt. puin kan ik zelf afvoeren.

Reperatie automatische hek

 12/11 Elektra Beëindigd Z.s.m.
Huis gekocht met een automatische hek, met bel aan de buiten kant en telefoon binnen huis. wil graag laten maken en ook met afstandbediening. moter vervangen als dat nodig blijkt te zijn.