Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Aanleg T.V. - en internetkabel.

 Vandaag Grondwerken Open 31-07-2021
Ondergrondse aanleg t.v.- + internetkabel (doorheen gazon en siergrind) + sleuf van +/- 7 m lang en 60 cm diep tot in de kruipkelder + gat boren in de kruipkeldermuur. liever proper vak werk dan inderhaast opgeknapte klus. wel zelf zorgen voor het materiaal = t.v.- en internetkabel, pvc buis om de kabels door te trekken tot in de kruipkelder.

Woning renovatie

 22/07 Aannemer Open 05-01-2022
Beste, wij zijn opzoek naar een vakman voor het renoveren van onze aankomende woning(januari 2022 de volgende werkzaamheden moeten gebeuren. -2 muren uitbreken. -gehele elektrische installatie vervangen. -verplaatsen afvoeren/waterleiding keuken -badkamer renoveren. -vloerverwarming aanleggen. wellicht dat er nog meer moet gebeuren.

Ramen plaatsen

 08/07 Klussen Algemeen Open Z.s.m.
Twee ramen vervangen. Ramen zijn besteld en zijn kleiner als bestande gaat dus dak gaten moet aangepast worden.

Mestelwerk en overige

 01/07 Metselen & Voegen Open Z.s.m.
Metselwerk, herstelwerkzaamheden en overige

Terrasje aanleggen 12 m2

 28/06 Bestrating Open Z.s.m.
Aanleg van een terrasje in onze tuin, betreft enkel klinker werk, materiaal aanwezig, terras op gele grond, inmiddels gestort. Vul klus voor een halve dag.afsluit banden dienen wel meegenomen en geplaatst te worden.

Living, keuken en berging behangen

 24/06 Behangen Open Z.s.m.
Huidig behang 1 laag verwijderen, afnemen radiatoren en erachter behangen, 1 living muur motief papier behang rest effen ecru, overal effen papier As u graag eigen behangboeken aanbrengt om keuze uit te maken kan dat op voorwaarde dat het mijn smaak is, want heb al een adres waar ik mijn keuze gezien heb, duur papier van 20 tot 40 euro de rol

Slopen staancaravan 3x9m in Sint truiden

 23/06 Sloopwerkzaamheden Open Vandaag
Slopen staancaravan 3x9m in tuin te Sint-truiden België of weghalen, geen distel aanwezig en moet getakeld en vervoerd worden met truck, is oud maar waterdicht, geen afgewerkt interieur, wel bad aanwezig, nieuw toilet, boiler 75l , leidingen stopcontacten nieuw en nieuwe zekeringen/kast, indien meenemen volledig gratis! Nog geen vaste datum kan in overleg

Van alles

 16/06 Klussen Algemeen Open Z.s.m.
Van de zolder een slaapkamer en/of dressing maken, tv meubel op maat en de gehele woning verven incl netjes afwerken.

Project: Verplaatsen Metalen trap

 15/06 Klussen Algemeen Beëindigd Z.s.m.
Beste, Wij hebben kortelings beslist om in onze werkplaats in Pelt een “tussenvloer” te plaatsen om meer oppervlakte te kunnen gebruiken. Hiervoor dient er een bestaande metalentrap verplaatst te worden… Is er op korte termijn nog tijd om deze trap te komen verzetten? Ik verwacht dat dit geen al te moeilijke en lange opdracht zal zijn… maar ben natuurlijk geen specialist.

Pleisterwerken woning Lummen

 14/06 Stuken & Sierpleiste... Open Z.s.m.
Pleisterwerken in woning te Lummen. Totaal +\- 440m2

Douchegoot plaatsen nieuwbouw

 20/05 Badkamer & Toilet Open Z.s.m.
Twee Douchegooten plaatsen en aansluiten in een Nieuwbouw. Ik heb de gooten zelf gekocht maar durft deze niet zelf te plaatsen.

Heraanleg terras 33,5m2

 19/05 Tuin & Terras Open Z.s.m.
Hallo, we zijn op zoek naar iemand die ons terras kan heraanleggen. we ondervinden momenten dat het water niet voldoende wegloopt omdat het terras niet gelijk ligt. daarnaast zouden we de klinkers graag vervangen door andere tegels of eventueel hout om het zo warmer en gezelliger te maken. welke opties zijn hiervoor? ons terras is ongeveer 33,5 m2. welke info heeft u nodig om een offerte op te maken? groeten, claire

Herstel rolluik

 11/05 Schrijnwerk & Timmer... Open Z.s.m.
Begane grond +/- 3m breedte rolluik keuken stormschade

Scheur in gevel

 10/05 Metselen & Voegen Open Z.s.m.
Scheur in gevel te herstellen 10m

Haag snoeien

 06/05 Tuin & Terras Open Z.s.m.
Een haag snoeien aan één kant (coniferen) ongeveer 30 meter en opriuimen Dringend te gebeuren