Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Kleine metselwerken

 Gisteren Aannemer Open 27-10-2019
* Herstellen/vervangen dorpel aan oprit garage * Bijmetsen stenen muur in kelder (ongeveer <10m²)

Vaatwasser plaatsen + kast op maat

 14/10 Keuken Open 23-10-2019
Montage van de vaatwasser Kastombouw op maat

Een bestaande muur van 3 meter afbreken

 09/10 Aanbouw & Nieuwbouw Open Z.s.m.
Bestaande muur afbreken van 3 meter en een betonnen balk storten of een poutrelle plaatsen om alzo een open keuken te creeren

Kussens opnieuw overtrekken. (6 kussens)

 02/10 Klussen Algemeen Open 16-12-2019
Kussen van de zitbanken van de mobilhome, zouden een nieuwe stof moeten krijgen. Kussen zijn allemaal afzonderlijk los .

Waterput boren

 01/10 Grondwerken Open Z.s.m.
Ik heb een stukje bosgrond in Dilsen-Stokkum, hier wil ik graag een waterput voor drinkwater laten boren. Van wat ik begrepen heb moet dit een diepe pit worden omdat ik op een berg zit.

Oude stacaravan afvoeren

 30/09 Sloopwerkzaamheden Beëindigd Z.s.m.
Ik heb op een stukje bosgrond in Dilsen-Stokkem een oude stacaravan die gesloopt en af gevoerd moet worden. De afmeting zijn 7 meter lang en 3 meter breed, op het dak ligt dakbedekking. Hij is grotendeels leeg, wat er nog in zit mag weg, alleen de schoorsteenpijp moet achterblijven.

Draagmuur + draagbalk steken

 27/08 Sloopwerkzaamheden Open Z.s.m.
Draagmuur tussen keuken en living moet weg , berekening architect aanwezig , + puinafvoeren

16 m omheining vervangen.

 26/08 Hekwerk & Schutting Open Z.s.m.
16 m omheining vervangen. n.a.v. stormschade. boom erop gevallen. boom wordt voorafgaandelijk volledig opgeruimd. 16 m oud hekwerk opruimen en vervangen door nieuw. 7 betonpalen vervangen. 2m50 a 2m70. 2m a 2m20 bovengronds. plaatsing via grondboring en vastzetten met stabilisee. tennisdraad 1m50 bekaert plastifor 50x50x3 mm + 3 x prikkeldraad bekaert moto. de omheining ligt op scheiding tuin met bos en is 70 m lopen vanaf wegenis. aarden pad aanwezig vanaf wegenis tot aan de omheining en deels langs de omheining. omheining is vast te maken / af te werken volgens de regels van de kunst. (overal binddraad + 5 spandraden voor de tennisdraad + alle spandraden en prikkeldraden voorzien van draadspanners + verticale spanstaven aan beide uiteinden)

Dorpel schuifwand rot

 24/08 Kozijnen & Deuren Open Z.s.m.
Rotte onderdorpel schuifwand vervangen ongeveer 3,5 meter breed

Oprit bestraten

 23/08 Bestrating Open Z.s.m.
Wij zouden graag onze oprit bestraten. Deze is ongeveer 115m2. Er ligt nu dolomiet op. Wat zou dat kosten?

Problemenen met dakramen

 15/08 Dakkapel & Dakraam Open Z.s.m.
Mijn huurder in Lanaken meldt mij enkele problemen met de dakramen van het appartement. Ik zou dit graag laten bekijken/in orde brengen.

Advies/herstel bouwaard vakantiewoning

 02/08 Klussen Algemeen Beëindigd Z.s.m.
Voor ons chalet zijn wij op zoek naar iemand die adviseert en herstelt wat nodig is aan de constructie van fundering en/of dak. zowel vloer als dak lopen een beetje naar omlaag. gehele constructie is van hout. belangrijk is te weten of de constructie veilig/leefbaar en stevig is/blijft. het geheel is halve meter van grond gebouwd dus prima bereikbaar vanaf onderkant. op het dak zijn dakplaten over oud bitumen bevestigd. het geheel is prima waterdicht maar constructie eronder hangt dus door. advies/uitvoerdatum flexibel en in overleg.

Afvoeren van oude spullen

 01/08 Klussen Algemeen Beëindigd Z.s.m.
Heb iemand nodig met grote bus of aanhanger voor afvoeren van oude spullen zoals 2 banken, houten bed (eventueel nog bruikbaar), isolatieplaten en allerlei klein spul uit schuur bij vakantiewoning. Uitvoerdatum is flexibel.

Keuken muur betegelen.

 28/07 Tegels zetten Open Z.s.m.
Geen een muur aan een stuk . Moeilijk voor mij te meteen. Bv. Stuk muur tussen 2 deuren nog een stuk boven een kast of een deur. +- 10m2

Stofferen

 27/07 Stofferen Open Z.s.m.
Stofferen van een oude vouwbare regisseurstoel (zit en rugleun). De geschikte zetelstof is aanwezig.