Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Snoeien hoogstam fruitbomen

 20/03 Tuin & Terras Open Z.s.m.
15 tal hoogstam fruit bomen snoeien , 40 jaar oud, altijd goed onderhouden

Nazicht Remeha Calenta cv ketel

 18/03 Verwarming, Water & ... Open Z.s.m.
Onze cv ketel slaat regelmatig in alarm code E036. We zouden graag iemand vinden die dit kan nakijken en een onderhoud op de ketel kan doen.

Elektriciteit klaarmaken voor keuring

 17/03 Elektra Open Z.s.m.
Wij kochten onlangs een gerenoveerde woning met een afgekeurd elektriciteitsverslag. We zoeken iemand die de elektriciteit kan komen nakijken, alsook enkele dingen in orde maken (schakelaars die niet werken, stopcontacten die niet werken, schakelaars waarvan we niet weten waarvoor ze dienen, elektriciteitsplan maken, ...). Kortom: alles in orde maken voor een elektriciteitskeuring.

Plaatsen van een tuinomheining

 17/03 Tuin & Terras Open Z.s.m.
We zoeken iemand die een omheining voor ons kan plaatsen. - een afsluiting van een gazon (ondergrond = gras) met een zijde van 64m, een zijde van 26m en een korte zijde van 12m. zowel in de lange als in de korte zijde hadden we graag een enkele tuinpoort met draadafsluiting geplaatst. - een grensafsluiting met onze buur (ondergrond = zand) met een zijde van 61m. we hadden graag een draadafsluiting met betonplaat en metalen palen. omwille van onze hond, zou de omheining 150cm boven de grond moeten zijn. omgeving heusden-zolder. afhankelijk van de datum, kunnen we helpen met het plaatsen. liefst zo snel mogelijk.

Offerte Houten schutting

 06/03 Hekwerk & Schutting Open Z.s.m.
Door de storm is een deel van de schutting gaan vliegen. Het gaat om een grenen schutting (houtpanelen) van 180x180cm, er zijn er ongeveer een 8tal die vervangen zouden moeten worden inclusief 2 steunpalen. In totaal is het een schutting van ongeveer 30m, maar als het mogelijk is, zou ik enkel de beschadigde panelen laten vervangen. Ik zou hier graag een offerte voor willen

Wc opknappen

 19/02 Badkamer & Toilet Open Z.s.m.
We zoeken iemand die onze wc op een nette manier kan opknappen zodat we de komende maanden vooruit kunnen.

Extra stukje schutting plaatsen

 19/02 Tuin & Terras Open Z.s.m.
We zoeken iemand die voor ons 1 stukje nieuwe schutting kan plaatsen. Zie foto.

Koof maken

 19/02 Schrijnwerk & Timmer... Open Z.s.m.
Wij zoeken een timmerman of handige klusser die voor ons een koof kan maken om onze verwarmingsbuizen te verbergen

Keuken

 13/02 Keuken Beëindigd Z.s.m.
Plaatsen van keuken

Verwijderen beton en stenen uit tuin

 11/02 Klussen Algemeen Open Z.s.m.
Voormalige moestuin moet opgeruimd worden waarbij beton/steen resten van kweekbakken dient verwijderd te worden. Het betreft het opruimen en afvoeren van de puinresten. ca. 400 m2 (geschat)

Metselen + eventueel stuccen

 09/02 Metselen & Voegen Open Z.s.m.
Beste lezer, wij zijn op zoek naar iemand die een muur kan ophogen met snelbouwsteen, liefst ook nog stuccen. Het gaat om een oppervlakte van 2.8m² en 15cm dik incl.bestaande stuc. Graag contact via mail, start dag bespreekbaar

Reparatie aansluiting platdak op woning

 05/02 Dak & Dakgoot Open Z.s.m.
De aansluiting van het dak van onze vakantiewoning op het huis van belendende woning is door vorige bewoners incorrect gedaan (lat omwikkeld met plastic flap bevestigd op muur aanpalende woning). Hierdoor komt er water tussen de woningen wat vochtdoorslag in onze woning veroorzaakt.

Money to enlarge your business?

 04/02 Klussen Algemeen Open 04-05-2024
Business Cash and personal Cash are available to be lease out to interested people. don't miss this golden opportunity to get that Cash you seek. my interest rate is affordable 2% so repayment will not be your problem. contact us now Mr. Sumiti

Draagmuur verwijderen

 23/01 Sloopwerkzaamheden Open Z.s.m.
Het maken van een deuropening in een draagmuur. optioneel, het maken van 2 raam openingen in een buitenmuur.

Dampkap vervangen

 22/01 Keuken Open Z.s.m.
Een geinstalleerde bosch dampkap dke 985 c vervangen door een bosch dwb97cm50.