Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Vervangen kranen

 20/05 Badkamer & Toilet Beëindigd Z.s.m.
Ik zoek een vakman die kranen kan vervangen. Het gaat om een kraan voor de keuken, 1 kraan voor de lavabo en 1 mengkraan voor bad.

Steunbalk plaatsen van 280 cm

 17/05 Aannemer Beëindigd Z.s.m.
Steunbalk plaatsen van 280 cm. voor een deurgat te verbreden. steun muur, maar geen dakstructuur. onder balken of in de balken te steken. . vloer is al open gebroken, zeer toegangelijk.

Autobatterij vervangen bmw x5

 02/03 Auto, Scooter & Boot Beëindigd Z.s.m.
Mijn BMW X5 heeft het begeven, de batterij is volledig leeg. Ik zoek iemand die hem eruit kan halen en nieuwe erin plaats en de auto opstart.

Twee kasten op maat

 28/12 Schrijnwerk & Timmer... Beëindigd Z.s.m.
In de keuken moet een betrekkelijk klein kastje gemaakt worden dat past tussen een bestaande muur, het plafond en de ijskast. De microgolf moet in het kastje geintegreerd worden. In de kelder moet een constructie/kast komen in een nis. Een wapenkluis dient geintegreerd te worden in de constructie. Ook moet er verlichting komen.

Voordeur klemt op de vloer

 18/12 Kozijnen & Deuren Beëindigd Z.s.m.
Voordeur loopt aan de onderkant tegen de vloer aan en is daardoor moeilijk open en dicht te doen. De onderkant van de deur moet ongeveer 1 tot 2mm afgeschuurd worden of opnieuw afgehangen. Het betreft een ouderwetse voordeur zonder afregeling schroeven. De scharnieren zijn rechtstreeks in de sponningen geschroefd.

Tegels plaatsen

 12/12 Tegels zetten Beëindigd Z.s.m.
Plaatsen van 15 tegels (op 1 rij hoog ) wel met 5 uitsparingen voor stopcontacten. tegels ,lijm, en voegsel in huis

4 lampen en 3 gordijnstangen ophangen

 01/09 Klussen Algemeen Beëindigd Z.s.m.
We gaan verhuizen naar een nieuw appartement en zouden toch graag willen dat iemand met ervaring onze lampen ophangt en de 3 gordijnstangen plaatst. Zo zijn we geruster en zeker dat het in orde komt :-). Liefst een offerte via mail.

Gaten boren om railing te hangen

 13/08 Keuken Beëindigd Z.s.m.
Wij zoeken iemand om gaten te boren en vijzen en plugs te installeren voor de railing voor kasten omhoog te hangen

Tegelen

 05/06 Tegels zetten Beëindigd Z.s.m.
Om een oppervlakte in een keuken te tegelen en voegen. Lengte 3m, hoogte 60cm

Verven woning

 14/05 Schilder & Afwerking Beëindigd Z.s.m.
De gehele woning inclusief plafonds en houtwerk moet worden geverfd. Circa 75m2 met zeer hoge plafonds

Kitranden vervangen

 14/05 Badkamer & Toilet Beëindigd Z.s.m.
Ik zou graag alle kitranden van de badkamer (douchecabine+wastafel) vervangen.

Laminaat leggen en verven woning

 14/05 Aannemer Beëindigd Z.s.m.
Goedenavond, Ik zou graag een offerte willen opvragen voor het in zijn geheel verven van een woning 75m2 + houtwerk en het leggen van een laminaatvloer 15m2.

Keukenvloer betegelen

 18/04 Tegels zetten Beëindigd Z.s.m.
Wij zoeken iemand om: -Egaline plaatsen in living + hal (50m2), als voorbereiding voor leggen van parketvloer -Nieuwe winckelmans 10 x 10 tegels leggen op keukenvloer 12m2 Uitbreken oude vloeren in hal, living, keuken doen we zelf.

Renovatie van appartement van 70m2.

 14/04 Verwarming, Water & ... Beëindigd Z.s.m.
Elektriciteit moet volledig vernieuwd worden verwarming is momenteel op gas, maar zou in badkamer met chauffage moeten. slaapkamer en living blijven op gas (moet vernieuwd worden) keuken en tweede slaapkamer moeten chauffage krijgen. er moet wel mogelijkheid zijn tot chauffage in elke ruimte. houten vloer isoleren (en misschien vervangen als deze niet behouden kan worden) volledig nieuwe badkamer met douche in ruime van 3m2. hier moet een nieuwe vloer in (nu hout) er is nog geen doorstromer aanwezig. plafond moet vernieuwd worden. (houten balken zijn versleten.) toilet moet verplaatst worden naar de kamer ernaast. volledig nieuwe keuken

Herstellen en verven van een afrastering

 18/03 Hekwerk & Schutting Beëindigd Z.s.m.
In onze bezoekersparking voorzien wij binnenkort een nieuwe fietsparking. Deze fietsparking zal kunnen afgesloten worden door middel van een afrastering (foto’s hieronder). Deze afrastering is reeds voorzien, maar werkt niet meer naar behoren. Deze afrastering dient dus herstelt te worden. De herstelling omvat een volledige revisie van de afrastering – smeren rollementen, controleren ophanging, … - alsook de afrastering voorzien van een nieuwe verflaag (grijs).