Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Kandidaat-huurders rondleiden

 07/02 Verhuizen & Transpor... Open Z.s.m.
Wij zijn op zoek naar iemand die mijn appartement kan laten bezichtigen aan kandidaat-huurders. wij wonen sinds augustus zelf in het buitenland, waardoor we dit niet meer zelf kunnen doen. het appartement ligt in centrum brussel en idealiter vinden we iemand die een beetje commerciële feeling heeft en zowel frans, nederlands als engels kan. hij/zij zou ongeveer 2 keer per week gedurende +- 1 uur beschikbaar moeten kunnen zijn in het appartement om kandidaat-huurders te verwelkomen die het appartement willen bezichtigen. je krijgt de sleutels toevertrouwd en we geven je alle uitleg op voorhand. we zijn enkel via mail bereikbaar, want ons belgisch telefoonnummer (dat we hier wel moesten opgeven) is helaas gedesactiveerd. we hebben ook wel whatsapp op ons canadese nummer.

Lampen ophangen

 21/12 Elektra Open Z.s.m.
Wij hebben 12 lampen gekocht die zouden moeten worden opgehangen in ons nieuwbouw appartement in brussel (1000). zo snel mogelijk. hieronder de linken van de lampen in kwestie: https://www.lightgallery.com/onze-producten/titanio-plafondlamp-led-1x60w-4500lm-wit/96082-01-93/ https://www.lightgallery.com/binnenverlichting/badkamerverlichting/plafondlampen-voor-de-badkamer/philips-superslim-plafondlamp-led-1x18w-1500lm-rond-zwart/83392-18-30/ https://www.lightgallery.com/winkel-drogenbos/scherm-1-hue-producten/kup-opbouwspot-gu10-1x-vierkant-zwart/93131-01-30/ https://www.lightgallery.com/binnenverlichting/opbouwspots/philips-runner-opbouwspot-gu10-4x-zwart/53094-30-12/ https://www.lightgallery.com/winkel-drogenbos/scherm-1-hue-producten/philips-kosipo-opbouwspot-gu10-2x5-5w-zwart/50592-30-pn/ https://www.lightgallery.com/winkel-drogenbos/scherm-1-hue-producten/philips-kosipo-opbouwspot-gu10-4x5-5w-zwart/50594-30-pn/

Thermometer

 07/12 Verwarming, Water & ... Beëindigd Z.s.m.
De thermometer hangt boven de radiator. Ik wil de thermometer verplaatsen naar een andere locatie in mijn appartement. Het merk van de thermometer is Junkers. Ik wil een draadloze thermometer die bij voorkeur niet geboord of geschroefd moet worden.

De vaillant cv ketel werkt niet goed

 22/11 Verwarming, Water & ... Beëindigd Z.s.m.
La chaudière du chauffage central vaillant ne fonctionne pas correctement. il ne chauffe pas bien. nous recherchons de toute urgence quelqu'un pour le vérifier, le réparer ou le régler différemment. de vaillant cv ketel werkt niet goed. deze warmt niet goed op. we zoeken met spoed iemand om deze te controleren, repareren of anders af te stellen.

Slopen voorzetwanden en vloer

 09/10 Sloopwerkzaamheden Beëindigd Z.s.m.
Het gaat om het verwijderen van voorzetwanden welke bekleed zijn met houten delen, het verwijderen van de tegel en parketvloer en het bezemschoon opleveren van het pand. Het betreft een winkelpand op het station van Brussel Zuid U dient er tevens voor te zorgen dat al het afval afgevoerd wordt. Aanvang werkzaamheden 2de week december.

Muur behangen

 04/09 Behangen Beëindigd Z.s.m.
Ik wil een muur laten behangen van 4.11m lang en 2.50 m hoog.

Verleggen van waterleiding bij douche

 09/07 Verwarming, Water & ... Beëindigd Z.s.m.
Beste, Ik zou graag een aanvraag doen voor het verleggen van de waterleidingen voor de douche en de installatie van de nieuwe kraan. Er was eerst een bad, maar we willen nu een douche installeren en dus zullen de leidingen iets hoger in de muur moeten komen.

Reparatie van tuin terras van hout 30m2

 18/04 Schrijnwerk & Timmer... Beëindigd Z.s.m.
Reparatie van tuin terras/patio van hout {30m2}. Verrotte balken vervangen. Houtzorg

Fundering met tuinmuur of -schutting

 29/03 Metselen & Voegen Beëindigd Z.s.m.
Plaatsing van een nieuwe fundering voor een omgevallen tuinmuur. Fundering moet stevig aangezien er een hoogteverschil is tussen de twee tuinen. Daarbovenop eventeel een eenvoudige schutting.

Gaspijp voor de oven vastmaken

 24/03 Verwarming, Water & ... Beëindigd Z.s.m.
We moeten onze gasoven bij de muur plaatsen, maar de pijp is te lang en moet daarom worden ingekort en er weer aan worden vastgemaakt.

Vervangen kranen

 20/05 Badkamer & Toilet Beëindigd Z.s.m.
Ik zoek een vakman die kranen kan vervangen. Het gaat om een kraan voor de keuken, 1 kraan voor de lavabo en 1 mengkraan voor bad.

Steunbalk plaatsen van 280 cm

 17/05 Aannemer Beëindigd Z.s.m.
Steunbalk plaatsen van 280 cm. voor een deurgat te verbreden. steun muur, maar geen dakstructuur. onder balken of in de balken te steken. . vloer is al open gebroken, zeer toegangelijk.

Autobatterij vervangen bmw x5

 02/03 Auto, Scooter & Boot Beëindigd Z.s.m.
Mijn BMW X5 heeft het begeven, de batterij is volledig leeg. Ik zoek iemand die hem eruit kan halen en nieuwe erin plaats en de auto opstart.

Twee kasten op maat

 28/12 Schrijnwerk & Timmer... Beëindigd Z.s.m.
In de keuken moet een betrekkelijk klein kastje gemaakt worden dat past tussen een bestaande muur, het plafond en de ijskast. De microgolf moet in het kastje geintegreerd worden. In de kelder moet een constructie/kast komen in een nis. Een wapenkluis dient geintegreerd te worden in de constructie. Ook moet er verlichting komen.

Voordeur klemt op de vloer

 18/12 Kozijnen & Deuren Beëindigd Z.s.m.
Voordeur loopt aan de onderkant tegen de vloer aan en is daardoor moeilijk open en dicht te doen. De onderkant van de deur moet ongeveer 1 tot 2mm afgeschuurd worden of opnieuw afgehangen. Het betreft een ouderwetse voordeur zonder afregeling schroeven. De scharnieren zijn rechtstreeks in de sponningen geschroefd.