Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Slope stacaravan

 11/05 Sloopwerkzaamheden Open Vandaag
In onze tuin staat een oude vervallen stacaravan. De klus bestaat uit het slopen of meenemen van de stacaravan

Sponning buitendeur repareren

 10/05 Schrijnwerk & Timmer... Open Z.s.m.
Het gaat om een buitendeur. Het linkerdeel van de omlijsting, vanaf de buitenkant bezien, moet vervangen, althans gerepareerd worden even als het het deel waar de sluiting in valt. Plus schideren van het vervangen/gerepareerde deel. Enigszins urgent, omdat het de buitendeur betreft.

Kiepraam sluit niet meer.

 05/05 Kozijnen & Deuren Open Z.s.m.
Kiepraam sluit niet meer. Hendel kan volledig rondgedraaid worden.

Plaatsen nieuwe Siemens dampkap

 05/05 Keuken Beëindigd Z.s.m.
Ik heb een oude dampkap verwijderd (Nova) en een nieuwe dampkap (Siemens) aangeschaft. Deze zou geplaatst moeten worden op dezelfde plaats.

Bepleistering muur

 03/05 Stuken & Sierpleiste... Open Z.s.m.
Muur gedeeltelijk bepleisteren en eventueel herschilderen na waterschade bij de buren en door verwijdering van een aantal pluggen.

Plaatsen steunbalken

 27/04 Aannemer Open Z.s.m.
Wij zijn op zoek naar een aannemer, die een steunbalk kan plaatsen. Graag iemand die z'n afspraken nakomt.

Oud plafond herstellen of vals plafond

 18/04 Schilder & Afwerking Open 04-07-2024
Ik heb een slaapkamer (2e verdieping, juist onder de kruipzolder), 4x5m groot, met een oud plafond dat moet vernieuwd worden, hetzij door herstelling van de scheuren, hetzij door plaatsing vals plafond. Dit hoeft niet noodzakelijk met gyprocplaten, mag ook met houtlatten of dergelijke. Ik weet niet wat de mogelijkheden tegenwoordig zijn.

Aanbouw aan woning

 10/04 Aannemer Open Z.s.m.
Let op: de plaats (essen) klopt niet. het gaat om een plek in nederland, vlakbij essen. we zoeken iemand die een aanbouw aan ons vakantiehuisje in schijf, net over de grens in nederland, zou kunnen realiseren. zie foto's aan de rechterkant moet er ongeveer 10 m2 bij komen. in die aanbouw moet een kleine badkamer komen. verder moet de elektra in het gehele huisje eigenlijk opnieuw worden aangelegd, incl een nieuwe groepenkast. qua elektra en waterleidingen moet ook e.e.a. worden aangepast. een bezichtiging op locatie is uiteraard mogelijk. bedankt alvast voor uw reactie.

Afwerking renovatie voor verkoop

 07/04 Klussen Algemeen Open 10-08-2024
Ik heb heel dringend een handige harry nodig om me te helpen mijn appartement af te werken. het is net in de verkoop gezet maar er moeten nog werken gebeuren. trapgat afwerken, deuromkasting plaatsen, wand slaapkamer afwerken. ik schat 2 a3 dagen werk, ik help zelf mee. wie kan mij helpen? ze komen binnen een dikke week foto’s nemen. heb er zelf heel veel werk en tijd ingestoken maar deze werken kan ik niet alleen…

Nivelleren 15m2 voor plaatsen serre

 30/03 Grondwerken Open Z.s.m.
Voor de plaatsing van een moestuin met serre moet er wel wat gras verwijderd worden en terug opgevuld. Zo’n 15 m2 daarvan moet genivelleerd worden met een gemetst of betonnen muurtje errond.

Schilderen binnendeuren

 23/03 Schilder & Afwerking Open Z.s.m.
Schilderen van 6 binnendeuren

Maatkasten

 17/03 Schrijnwerk & Timmer... Open Z.s.m.
Graag had ik een offerte bekomen voor de plaatsing van twee ingebouwde kasten (1 tv kaste en 1 dressing halkast) aub. stijl: engels landelijk, zie de links als indicatief voorbeeld: https://pin.it/19w7ewqqu; https://pin.it/7lkzq1olo in de tv kast moet rekening gehouden worden met een 80 inch tv (op dit moment nog 75” maar we willen de ruimte al voorzien). er hangt ook een airco die we graag weggewerkt zien in de kast. de tv kast graag in de kleur bordeaux met goudkleurige handvaten en ingebouwde verlichting. afmetingen: breedte = 0,45 m; lengte = 3,35 m; hoogte (moeilijk door ons op te meten want betreft een schuine wand maar op het hoogste stuk +/- 2,87 m en het laagste gedeelte +/- 2,38 m) voor de halkast moet rekening gehouden worden met een oneven ondergrond (tegels met diepe groeven). deze kast graag in het engels groen met goud- of koperkleurige handvaten. afmetingen: breedte = +/- 0,645 m; lengte = +/- 3,97 m; hoogte +/- 2,4 m

Tuin zomerklaar maken

 16/03 Tuin & Terras Open Z.s.m.
Tuin klaarmaken voor het mooi seizoen + goot en afvoerbuis veranda proper maken

1 zware kast verhuizen

 08/03 Verhuizen & Transpor... Open Z.s.m.
Beste, ik zoek hulp voor het verhuizen van 1 zware kast. van merksem bredabaan naar duffel beuntstraat. de kast kan in 2 delen maar moet manueel 2 verdiepingen naar beneden komen (in duffel blijft ze op het gelijkvloers). kan u mij een prijs en datum geven wanneer dit mogelijk is (liefst een weekend dag)? graag per mail communiceren

Badkamer opnieuw inrichten

 05/03 Badkamer & Toilet Open Z.s.m.
10m2. Sanitair en tegels hebben we al. Nog sanitair aansluiten en tegels zetten