Verhuisbedrijven

Gaat u verhuizen en is transport nog een klus die geregeld moet worden? Schakel dan de hulp in van deskundige vakmannen. Die kunnen al je goederen probleemloos en snel naar de nieuwe bestemming brengen.

Hulp bij het verhuizen en bij transport

Verhuizen kan erg stressvol zijn. U wilt uiteraard het liefst zo ontspannen mogelijk in jouw nieuwe huis arriveren, zonder zorgen te hoeven maken over til- en transporttaken. Plaats eenvoudig en snel uw verhuisklus op Klusbode en vind de beste/goedkoopste verhuizer.

Nu uw verhuisklus plaatsen

Vakman Plaats Garantie Aangesl. bij Score

Alcasa

Monville in overleg - 6.5 Offerte
Schilder en decoratiebedrijf met 20j ervaring zowel interieur als exterieur(met passie want decoreren is een passie). wij streven ernaar om mooi kwalitatief werk af te leveren. wat bieden wij,alles die te maken heeft met schilderen en decoreren van...

Alfulk

Brussel in overleg - 6.5 Offerte
ALFULK algemeen renovatie bedrijf. door lang bestaan hebben wij genoeg ervaring op gebouwd waardoor wij hoogwaardig kwaliteit en de beste service leveren.

Algemene onderneming Omer

Bruges nee 6.5 Offerte
Wij specialiseren ons in opruimingswerken. Wij legen, ruimen en poetsen panden. Van woningen en appartementen tot zolders, kelders enz... We zorgen er voor dat u pand weer toonbaar is voor verkoop, verhuur of eigen woonst. Ook voor schoonmaak kunt ...

Alkenvloeren

Alken ja - 7.5 Offerte
Verkoop, plaatsing, onderhoud en renovatie van parketvloeren

B.s.g. Grondwerken

Geel in overleg 6.5 Offerte
Grondwerken ,kleine afbraakwerken

Bruyninckx Johan

Meerhout in overleg - 6.5 Offerte
Wij zijn een klein bedrijf met wel wat ervaring in klussen

De Kluscentrale

Antwerpen in overleg - 7 Offerte
De Kluscentrale Antwerpen maakt u het leven makkelijker. U kunt bij ons terecht voor klussen, reinigingen en renovaties.

DM-Klusjes

Hakendover in overleg 8 Offerte
Kleine klusjes Kleine afbraak Tuin

Driverbuddy

Antwerpen nee 6.5 Offerte
Wij zijn gespecialiseerd in transport en verhuren van chauffeurs.

Elemans-De Schrijver

Brecht in overleg - 6.5 Offerte
Voor al uw tuinwerken en kleine grondwerken kan u bij ons terecht. Van gras af doen tot het volledig leeg halen van uw tuin Ook aanleg van tuinpaden.

Factotum

Antwerpen ja 7.5 Offerte
Wij zijn een profesioneel klus bedrijf met specialisaties in schrijnwerkerij, leegruimen van woningen/ bedrijven, schilderwerken, verhuisdienst en alle klussen in en rondom het huis, stoffeerderij vader op zoon bedrijf, tuin werken. wij hebben prof...

Gonzales transport

Paal in overleg - 6.5 Offerte
Wij zijn een 24 uurs bedrijf en staan 7 dagen per week voor u klaar

Jebo-clean

Haaltert nee - 6.5 Offerte
Leegmaken van huizen en opkuis bij sterfgeval klaar voor verkoop. reinigen van ramen en rolluiken. reinigen van opritten en terrassen. verhuizen van meubels

Julien

Namur nee - 6.5 Offerte
NB / Wij respecteren de ondertekening Consumer Code volgt: overeenkomstig artikel 321-2 van de Code: "Geen betaling van welke aard dan ook, niet kan worden gevergd van een particulier zich voor de het verkrijgen van één of meer monetaire leningen.

Jvz Tuinen

Lennik in overleg 6.5 Offerte
Tuinaanleg e& onderhoud Indien u interesse heeft in mijn diensten mag u mij steeds contacteren. Het liefst via mail jvztuinen@gmail.com U mag ook steeds een sms sturen met uw contactgegevens zodat ik u kan bellen op het nummer 0471 23 52 56 ...

Waar moet u rekening mee houden bij een verhuizing

Is het noodzakelijk om een verhuisbedrijf te contracteren in het weekend?

Een verhuisbedrijf inhuren in het weekend is over het algemeen een stuk duurder dan gedurende werkdagen. U kunt wellicht beter een dagje vrij nemen van uw werk als u aanwezig wilt zijn op de verhuisdag.

Schoonmaken voordat u verhuist

Zorg ervoor dat u wat tijd besteedt aan het weggooien van dingen die u niet (meer) nodig hebt. Anders betaalt u voor dingen die u achteraf alsnog weg gaat gooien.

Verhuiskosten

Sommige bedrijven hebben een beleid wat qua prijs verschilt op basis van de afstand tot het verhuisbedrijf. U kunt soms extra kosten verwachten als u verder weg woont. Wellicht is een verhuisbedrijf dichter bij u in de buurt een betere optie.