Verhuisbedrijven

Gaat u verhuizen en is transport nog een klus die geregeld moet worden? Schakel dan de hulp in van deskundige vakmannen. Die kunnen al je goederen probleemloos en snel naar de nieuwe bestemming brengen.

Hulp bij het verhuizen en bij transport

Verhuizen kan erg stressvol zijn. U wilt uiteraard het liefst zo ontspannen mogelijk in jouw nieuwe huis arriveren, zonder zorgen te hoeven maken over til- en transporttaken. Plaats eenvoudig en snel uw verhuisklus op Klusbode en vind de beste/goedkoopste verhuizer.

Nu uw verhuisklus plaatsen

Vakman Plaats Garantie Aangesl. bij Score

Lets move Verhuizingen

Temse in overleg 8 Offerte
Let’s Move Verhuizingen biedt u een zorgeloze verhuizing en daarmee een mooi begin aan een nieuw hoofdstuk in uw leven. Dat is hoe wij willen dat u ons herinnert als u eenmaal bent gesetteld in uw nieuwe woning. U zult ons niet vaak nodig hebben in...

Lux Bouw

Ghent in overleg 7 Offerte
Lux Bouw is er voor verschillende werkzaamheden. Gaat u verhuizen, verbouwen, renoveren of bent u op zoek naar op maat en handgemaakte items voor binnen of buiten, dan bent u bij Lux Bouw aan het goede adres. Wij verzorgen o.a. de volgende werkza...

Adrian Berger

Brugia nee 6.5 Offerte
HUIS GEVEL DAKREINIGING DAKPANNEN SCHILDEREN BUITRENMUUR SCHILDERIJ http://berger-dakwerken.net/

Alcasa

Monville in overleg - 6.5 Offerte
Schilder en decoratiebedrijf met 20j ervaring zowel interieur als exterieur(met passie want decoreren is een passie). wij streven ernaar om mooi kwalitatief werk af te leveren. wat bieden wij,alles die te maken heeft met schilderen en decoreren van...

Alfulk

Brussel in overleg - 6.5 Offerte
ALFULK algemeen renovatie bedrijf. door lang bestaan hebben wij genoeg ervaring op gebouwd waardoor wij hoogwaardig kwaliteit en de beste service leveren.

Algemene onderneming Omer

Bruges nee 6.5 Offerte
Wij specialiseren ons in opruimingswerken. Wij legen, ruimen en poetsen panden. Van woningen en appartementen tot zolders, kelders enz... We zorgen er voor dat u pand weer toonbaar is voor verkoop, verhuur of eigen woonst. Ook voor schoonmaak kunt ...

Alkenvloeren

Alken ja - 7.5 Offerte
Verkoop, plaatsing, onderhoud en renovatie van parketvloeren

B.s.g. Grondwerken

Geel in overleg 6.5 Offerte
Grondwerken ,kleine afbraakwerken

Bruyninckx Johan

Meerhout in overleg - 6.5 Offerte
Wij zijn een klein bedrijf met wel wat ervaring in klussen

De Kluscentrale

Antwerpen in overleg - 7 Offerte
De Kluscentrale Antwerpen maakt u het leven makkelijker. U kunt bij ons terecht voor klussen, reinigingen en renovaties.

DM-Klusjes

Hakendover in overleg 8 Offerte
Kleine klusjes Kleine afbraak Tuin

Driverbuddy

Antwerpen nee 6.5 Offerte
Wij zijn gespecialiseerd in transport en verhuren van chauffeurs.

Elemans-De Schrijver

Brecht in overleg - 6.5 Offerte
Voor al uw tuinwerken en kleine grondwerken kan u bij ons terecht. Van gras af doen tot het volledig leeg halen van uw tuin Ook aanleg van tuinpaden.

Gonzales transport

Paal in overleg - 6.5 Offerte
Wij zijn een 24 uurs bedrijf en staan 7 dagen per week voor u klaar

Greenstyling

Oudenburg ja 8 Offerte
Uw partner voor asbestsanering, afbraakwerken en recyclage

Waar moet u rekening mee houden bij een verhuizing

Is het noodzakelijk om een verhuisbedrijf te contracteren in het weekend?

Een verhuisbedrijf inhuren in het weekend is over het algemeen een stuk duurder dan gedurende werkdagen. U kunt wellicht beter een dagje vrij nemen van uw werk als u aanwezig wilt zijn op de verhuisdag.

Schoonmaken voordat u verhuist

Zorg ervoor dat u wat tijd besteedt aan het weggooien van dingen die u niet (meer) nodig hebt. Anders betaalt u voor dingen die u achteraf alsnog weg gaat gooien.

Verhuiskosten

Sommige bedrijven hebben een beleid wat qua prijs verschilt op basis van de afstand tot het verhuisbedrijf. U kunt soms extra kosten verwachten als u verder weg woont. Wellicht is een verhuisbedrijf dichter bij u in de buurt een betere optie.