Badkamerspecialisten

Zelf uw badkamer verbouwen? Komt best veel bij kijken om dit goed te doen!
Voor iedereen die niet zo handig is om zelf een badkamer te verbouwen is het aan te raden om dit door een badkamerspecialist te laten doen. Of U nu een hele nieuwe badkamer wenst of juist uw huidige badkamer wilt te verbouwen. De professionele badkamerspecialist weet wat er bij komt kijken.

Nu uw badkamer klus plaatsen

Vakman Plaats Garantie Aangesl. bij Score

A & A

Heusden-Zolder in overleg 8 Offerte
All around handyman

Kegels Service vof

Moerbeke in overleg 8.5 Offerte
Kegels service vof is een bedrijf met een ervaren klusman. Wij komen graag even kijken naar de werken die moeten worden uitgevoerd. Zo kunnen wij u een gedetailleerde offerte maken. Zo komt u niet voor verrassingen te staanen uitgevoerd. Zo kunnen wi...

A Klussen

Roeselare in overleg - 6.5 Offerte
Sterk in wat we doen. Kwaliteit hoog in het vaandal. Maar het is vooral de service die het meeste punten scoort. Ik ben pas tevreden als u het ook bent !

A-klusser

Antwerpen ja 8 Offerte
Beste Daarin maken wij het verschil! Iets gekocht in meubelwinkel of doe het zelf zaak, wij monteren en demonteren alles. Onze werkzaamheden zijn het volgende: laminaat leggen, parket leggen, schilderen, behangen, gevelschoonmaken, inbouw ve...

Abm Bvba

Westerlo ja - 8 Offerte
Aannemer voor werken ruwbouw tot volledige renovatie. Geen technieken. Wij zorgen er ook voor dat uw vraag of probleem wordt opgelost.

Alexandru Gorgon

Antwerp ja - 6.5 Offerte
Ervaren schrijnwerker

All Works

Aarschot in overleg - 6.5 Offerte
Bedrijf zelf is opgericht in 2012. Ervoor gewerkt voor andere firmas waardoor heel veel ervaring in allerlei klussen. Mijn beste en leukste vakgebied is schilderen en tegels leggen.

Archi-D bouwburo bvba

Neerpelt in overleg - 7 Offerte
(ver)bouwen, renoveren, (her)inrichten, uitbreiden is ons vak... Architectuur en interieur onze passie... Reeds meer dan 20jaar staan wij iedere dag ten dienste van onze klant. Van ontwerp tot oplevering, slechts 1 partner voor uw totaalproject! Be...

Bezettingswerken andre

Puurs ja - 6.5 Offerte
Alle bezettingswerken

Boggs klusdienst

Steenhuffel nee - 6.5 Offerte
Voor allerhande grote en kleine klussen in en om het huis of de tuin. steeds netjes en profesionneel afgewerkte jobs voor meer info bekijk de website . mvg Bart

Bouwbedrijf f

Oostende in overleg - 7 Offerte
Voor elke verbouwing en/of renovatie van a tot z GRATIS Prijsofferte

Bvba Rovam

Tirlemont ja - 6.5 Offerte
Algemene klusdienst

Cano bilici

Sint-Gillis-Waas in overleg 6.5 Offerte
Dakwerken elektriciteit sanitair algemene kleine renovaties!

DCkkusser

Aalst in overleg - 6.5 Offerte
Allerhande klussen in en rond uw huis. Electriciteit Sanitair Vloeren Word u "to do" lijst alleen maar langer, thomas lost dit graag voor jou op tegen een aantrekkelijk tarief.

De Klus Specialist

Wijnegem ja - 7.5 Offerte
De Klusspecialist staat voor u klaar in Antwerpen en omgeving .Zoekt u een Klusjesman,Wij hebben de juiste vakmensen voor iedere klus.