Crystal service

Offerte aanvragen
Bedrijfsomschrijving Crystal Service helpt u direct met een snelle en correcte service

Geeft de wasmachine of droger geen teken van leven meer?
Bij eenmanszaak Crystal Service van elektrotechnieker Vasile Giurgea in Berchem (Antwerpen) kunt u terecht bij alle defecten met wasmachines en droogkasten. Ik heb meer dan twintig jaar ervaring met deze apparaten, want werk overdag als technicus in een bedrijf dat gespecialiseerd is in industriƫle en professionele wasautomaten en drogers.
Ik bied u mijn vakmanschap en kwaliteit voor een eerlijke prijs. U kunt dan ook bij Crystal Service terecht om echt alle merken van wasmachines, droogautomaten en was-droogcombinaties te laten herstellen.
Als het een flinke tijd duurt voor de benodigde onderdelen geleverd worden, bied ik u natuurlijk ook een vervangtoestel aan. Zodat de was zich bij u thuis niet opstapelt. Dat is de extra service die ik u bied!
Voor snelle en gerichte reparaties van wasmachines en droogkasten in Antwerpen kunt u bellen naar mijn gsm-nummer 0486 05 19 34. 's Avonds en in het weekend kan ik ook bij u langskomen om het probleem zelf te bekijken. De herstellingen voer ik uit na de kantooruren of op zaterdagen.
Vakgebieden

Reparatie Witgoed

Contactpersoon Vasile giurgea
Telefoonnummer 0486051934
Mobiel nummer 32486051934
Straat + nr. Moorsledestraat 22
Postcode 2600
Plaats Antwerp
Regio Antwerpen
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
KlusBode lid sinds Mei 2016
KlusBode Pro -
Bedrijfsaansprakelijkheid verzekering Ja
Garantie Ja
VAR verklaring -
Branchevereniging -
Ondernemingsnummer BE0886.281.2
Beoordeling Klusbode rating: 7.5 7.5
Dit is een profielscore, er zijn nog geen beoordelingen van klanten
QR code
Website crystalservice.be/
Bedrijfspagina Crystal service
Disclaimer: Bovenstaande gegevens zijn niet door Klusbode gecontroleerd maar door Crystal service aangeleverd. Klusbode aanvaardt geen aansprakelijkheid voor wat betreft de juistheid van deze gegevens.

Historie biedingen

Klus Datum Bod Dagen