Korte omschrijving van uw eigen klus:

Aannemer gezocht: Raam & deuropeningen + metselwerk

Soortgelijke klus plaatsen
Werkzaamheden Betreft een residentiële alleenstaande woning, waar we de hierna volgende verbouwingswerken wensen uit te voeren:

1. betonzaging in welfsels plafond tussen gelijkvloers en eerste verdieping voor trapopening van 90 x 230 (dikte plafond 17,5). indien u zelf geen betonzagingen doet, kan offerte ook enkel voor de hierna volgende werken.
2. zagen deuropening van 90 x 210 in een dragende binnenmuur met een dikte van 26,5 bestaande uit een zichtbare baksteen aan de voorkant en daarachter snelbouwsteen en bepleistering (achterkant van de muur) + plaatsen betonnen balk boven de nieuwe deuropening. de bestaande opening met boog zal bij de start der werken dichtgemetseld zijn met snelbouwsteen van 14. (zie afbeelding 1)
3. zagen van twee raamopeningen op de eerste verdieping van 132 x 138 in buitengevel met een dikte van 30 bestaande uit gevelbaksteen een geïsoleerde spouw en een snelbouwsteen van 14 + plaatsen betonnen balk boven nieuwe raamopeningen. van de bestaande raamopening zal bij de start der werken enkel de binnenmuur in snelbouwsteen van 14 al dichtgemetseld zijn omdat we de gevelbaksteen van de nieuwe raamopeningen gaan gebruiken om de bestaande raamopening te dichten. er zijn boven de nieuwe vensters verticaal geplaatste stenen te voorzien. (zie afbeelding 2)
4. zagen van een vertikale sleuf van 10 x 210 in dezelfde muur als beschreven in punt 2 langst waar een schuifdeur in de muur zal verdwijnen tot onder de trapruimte (zie afbeelding 1)
5. alle voor punten 1 t.e.m 3 vereiste stutingswerken.

gezien de werken in een bewoonde woning worden uitgevoerd, zijn de nodige voorzieningen te treffen om bij de slijpwerken stofwolken te beperken, hetzij door afzuiging, hetzij door zaagwerken met waterkoeling.

het ruimen van het puin zullen we zelf doen. in welke mate we ook bij de breekwerken mogen meehelpen of het zelf kunnen doen, en wat dat dan betekent voor de prijs, is te bespreken.

u kunt mij telefonisch bereiken om datum en uur af te spreken voor een plaatsbezoek. indien ik niet opneem, ben ik wellicht in meeting, gelieve dan een bericht in te spreken. ik bel u dan zo snel mogelijk zelf terug.

met vriendelijke groeten,
kris claessens
Klus vakgebied Aannemer
Klus status Beëindigd
Opdrachtgever Opdrachtgever 9509, Herent (Vlaams-Brabant)
Gewenste eerste werkdag Z.s.m.
Materiaal verzorgd door Vakman
Gewenst bod Totaalprijs incl. BTW
Gerelateerde vakmannen Aannemersbedrijven, Aannemer in Herent
Vergelijkbare opdrachten Aannemer gezocht in Herent
Er is 1 keer gereageerd op deze klus d.m.v. een privébericht

Vergelijkbare klussen op Klusbode

Klus DatumUitleg Categorie Gew. startUitleg Plaats
Zolder/dakproject. 18/08 Aannemer Z.s.m. Zemst
Zolder wordt woonruimte. Volwaardige trap steken , mezzanine bouwen, schoorsteen afbreken, dakramen plaatsen en ...
Gat in steunmuur maken+poutrel plaatsen 31/03 Aannemer Z.s.m. Pamel
Wij willen boven op zolder een raam laten plaatsen maar aangezien dit in de steunmuur zou zijn zal er een poutrel ...
Garage ombouwen tot tv hoek 09/02 Aannemer Z.s.m. Boortmeerbeek
Garage ombouwen tot tv hoek en berging, plaatsen raam, afwerking muren plafond, uitbreken verlichting, ....
Meer klussen
Andere klussen per categorie
Zoek een klus